Ето кои са причините жените да обичат палавите мъже: Те

...
Ето кои са причините жените да обичат палавите мъже: Те
Коментари Харесай

Вече Е Ясно! Ето Защо Жените Си Падат По Лошите Момчета!

Ето кои са аргументите дамите да обичат палавите мъже:

Те не са балъци

Лошите момчета са водачи и постоянно преобладават над останалите. Те не разрешават на никого да им се качва на главата, не се преценяват с нищо, с изключение на със личните си стремежи. А това побърква дамите.

Жените гледат на неприятните момчета като на предизвикателство

Жените ще преодолеят всевъзможни трудности и ще създадат немислимото, с цел да разрешат загадката, която един мъж съставлява за тях. Те също така одобряват мисълта, че мъжът им може да ги напусне във всеки един миг за много по-привлекателна. Колкото по-голяма е вероятността да ги изостави, толкоз по-големи старания ще положат, с цел да го задържат до себе си.

Мистериозност

Известно е, че мистериозното и непроученото предизвика най-вече вниманието ни. Точно това ни притегля – заинтригувани сме да разберем какво се крие в мозъка му. Освен това дамите обожават концепцията да смъкват мъж, който им наподобява недосегаем, написа gossip.bg. Лесното не е забавно, нали по този начин? Мистериозните мъже, които наподобяват палави, дават адреналин на дамите. И е невероятно да спрат да мислят за тях

Подход към живота

Добрите момчета прекарват по-голямата част от живота си покрай дома, тъй като се опасяват да стигнат по-далеч. Те не провокират ориста, не рискуват. И е мъчно да ги упрекваме – просто са такива. Но за неприятните момчета заседналият метод на живот е изцяло необикновен. Те непрекъснато са нанякъде, обичат да откриват непознатото, да се борят със личните си недостатъци, да се ревизират, да вземат най-хубавото, да живеят за момента. Няма място за досада в живота им. Връзката с неприятно момче е бясно странствуване – може би малко рисковано, само че сигурно неповторимо и изпълнено с страсти.

Страх от близостта

Може би търсите неприятното момче, тъй като надълбоко в себе си знаете, че с него не може да имате същинска непосредственост. А вие се боите от близостта. Не желаете да допускате различен човек в живота си и да му отстъпвате контрола над част от него. Не желаете да се преценявате с непознати стремежи, страхове, неприятни качества. Не желаете да се разочаровате и по тази причина напряко скачате в обятията на сигурното неприятно – по този начин най-малко няма да се изненадате, когато ви заболи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР