Етър приема Дунав в първи мач от баражите за директно

...
Етър приема Дунав в първи мач от баражите за директно
Коментари Харесай

Етър и Дунав в директен спор за оставане в елита

Етър приема Дунав в първи мач от баражите за непосредствено оставане в елита на Първа лига.

Двубоят е от 20:00 часа и можете да го гледате онлайн по телевизия DIEMA SPORT, както и онлайн на GONG PLAY и PLAY DIEMA XTRA. Също по този начин не пропускайте да го наблюдавате минута по минута на GONG.BG и директно по честотите на Дарик радио.

Великотърновци съумяха да издигнат самочувствието си след две победи над Пирин в плейаутите, а Дунав продължава с положителното си показване в края на сезона като острани Витоша Бистрица от пътя си към спасението.

Наставникът на великотърновци Красимир Бакъков няма да може да разчита на контузения Душан Младенович.

С успеха си над Пирин “виолетовите” прекъснаха отрицателната серия от 18 следващи мача без суха мрежа. Това бе и първи триумф за Етър като посетител от август месец насам. За повторно пък през сезона отборът записа две поредни победи.

Що се отнася до обстановката в тима на Дунав, Божидар Васев остава под въпрос за идния дуел с Етър.

Иначе против Витоша “драконите” записаха пета поредна победа в шампионата. Бирсент Карагарен вкара цели три гола в двата мача против бистричани и сякаш се намира в отлична форма в най-важния миг от сезона.

Все още обаче предстоят вести към селекцията на русенци. За сигурни напускащи се считат Васил Шопов, Юлиан Ненов и Петър Патев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР