Етър назначи официално за нов треньор бившия играч и помощник-треньор

...
Етър назначи официално за нов треньор бившия играч и помощник-треньор
Коментари Харесай

Етър назначи за треньор бивш играч на Ботев

Етър назначи публично за нов треньор някогашния състезател и помощник-треньор на Ботев Светослав Петров. Халфът, който игра главно в ЦСКА през кариерата си беше играещ помощник-треньор в Ботев, когато отборът беше в Източната " Б " група, когато треньор беше Милен Радуканов.
Прочетете още
Eто какво написаха от клуба:

Светослав Петров е новият старши треньор на Етър и от през днешния ден стартира работа отпред на " виолетовите ", оповестиха от клуба. Наставникът бе показан на футболистите от ръководителя на Управителния съвет Деян Куздов и води първата си подготовка отпред на " болярите ".

Светослав Петров е роден на 18 февруари 1978 година в Добрич. Дългогодишен полузащитник, с над 300 мача в кариерата си, играл е и в националния тим. Бил е помощник-треньор в ЦСКА, Ботев (Пд) и Локо (Сф), треньор и шеф в Добруджа, шеф в Берое. За последно до май тази година бе старши треньор в елита на Септември (София).

" Залагаме още веднъж на млад и упорит експерт, който е потвърдил своя професионализъм в работата си. Надяваме се, че ще се оправи с нелеката задача да резервира мястото на тима в елита. Към момента не можем да вършим нова селекция до зимата, тъй че ще се оправяме с наличния капацитет и би трябвало да използваме 100 % от опциите му. Единствените нови попълнения на този стадий са четиримата чужденци, които чакат работни визи. Това са Хосекарлос ван Ранкин, Принс, Моузес Кандидус и Луис Кордова, като последните двама са на финалната права и ще имат игрови права до дни ", съобщи Деян Куздов.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР