Eтър е спасил професионалния си лиценз, пише Тема спорт. Болярите

...
Eтър е спасил професионалния си лиценз, пише Тема спорт. Болярите
Коментари Харесай

Етър спаси професионалния си лиценз

Eтър е избавил професионалния си лиценз, написа " Тема спорт ". " Болярите " са създали нужните заплащания, с цел да може и следващата година да играят в Първа или Втора професионална лига. Задълженията, които висяха като воденичен камък на търновци бяха от порядъка на 40 хиляди лв.. Сумата бе доказана от притежателя на виолетовите Георги Камарашев. Тогава той удостовери, че всичко ще бъде изчистено и две седмици по-късно това е реалност.

Основният дълг е бил към Арда и към някогашния треньор на отбора Росен Кирилов. На кърджалийци Етър е дължал пари за наема на нападателя Ивайло Димитров. Според осведомени сумата е 12 хиляди лв.. На Кирилов пък е дължана наказателна клауза при прекратяването на контракта му. Както е известно, поради слаби резултати наставникът бе сменен от Петко Петков.

Въпреки че заплащанията са направени след периода - 30 април, Арда и Кирилов са изпратили нужните бележки до Лицензионната комисия на БФС, че нямат искания и всичко към тях е изчистено. Така е процедирано и с други по-дребни длъжници, с цел да може клубът да получи професионален лиценз. По този метод Етър ще продължи да бъде част от елита и през идващия сезон, в случай че несъмнено резервира мястото си при доиграването на акцията. Треньорът Петко Петков обаче разгласи, че не се тормози, че отборът може да изпадне.

" Тема спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР