Естествено средство при хипертония и за добро кръвообращение Само 2

...
Естествено средство при хипертония и за добро кръвообращение Само 2
Коментари Харесай

Естествено средство при хипертония и аритмия

Естествено средство при хипертония и за положително кръвообращение

Само 2 съставки, а подобен резултат!

Тази рецепта се загатва в Древна Гърция и Близкия Изток още преди 6000 години. Препоръчваме ви да я опитате и да я консумирате постоянно.

Това е необикновено вкусно средство, което има и положителни лечебни свойства – примес от две супер мощни лечебни съставки.

Тази примес е цялостна с хранителни субстанции и с изключение на всичко друго, съдържа: цинк, желязо, фибри, магнезий, калций, мед и редица витамини, изключително от група В, съвсем всички основни съставки, нужни за здравето и правилнто действие на организма.

Тази примес оказва помощ, съвършено, за унищожаване на аритмия, високо кръвно налягане и възстановяване на кръвообращението и лимфата.

Тя ще ви даде силата и силата, които са ви нужни за упоритата физическа работа. Проучванията демонстрират, че постоянната приложимост на тази примес може да реши проблемите с хронична отмалялост, тревога и меланхолия.

Тази композиция повлиява доста добре при хроничния стрес след 3 седмици постоянна приложимост. Ново проучване удостовери, че тази примес е ефикасна за понижаване на депресията, атеросклерозата, множествената склероза и високото кръвно налягане.

Сместа съдържа 182 детайла, които са потребни за здравето на организма и изключително имат висока централизация на антиоксиданти, които предотвратяват рак и други съществени болести на клетъчно равнище.

Само една или две супени лъжици от сместа преди значимо събитие ще ви дадат мощ и сила и ще бъдат гориво за здравето на целия организъм.

Препоръчваме ви да опитате това естествено средство при хипертония и да консумирате сместа постоянно.

Съставки:
300 г тахан (от сусамово семе)
300 г естествен мед

Можете да намерите подготвен тахан в магазините за хранителни артикули. Но можете да го приготвите сами:

1 чаша сусамово семе
2 супени лъжици олио (използва се основно сусамово, зехтин или слънчогледово масло)

Поставете съставките в блендер и разбъркайте до гладкост. Таханът е подготвен!

Приготвяне:

Смесете тахана и меда в купа. В процеса на разбъркване можете да добавите шепа нарязани орехи, бадеми, шам-фъстъци или лешници по ваш усет.

Поставете сместа в стъклен съд и съхранявайте в ледник за 1-1,5 месеца.

Вижте още: Рецепта за шведските кюфтенца на IKEA – същинско прелъщение

Бъдете умерени в използването на тази примес, защото тя е мощна енергийна и витаминна “бомба ”.

Достатъчно е децата да употребяват по 1 чаена лъжичка дневно, за възрастни дозата е 1-2 супени лъжици, само че не повече.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР