Ескалацията на напрежението между САЩ и Иран продължава да расте

...
Ескалацията на напрежението между САЩ и Иран продължава да расте
Коментари Харесай

Тръмп заплаши Иран, че никога няма да има ядрено оръжие

Ескалацията на напрежението сред Съединени американски щати и Иран продължава да пораства с изказването на американския президент Доналд Тръмп, че Иран " в никакъв случай няма да има нуклеарно оръжие ", до момента в който дъщерята на отстранения от американците ирански военачалник Касем Сюлеймани предизвести, че идва " тъмен ден " за Америка.

Тръмп насочи опасността в понеделник, ден откакто Техеран разгласи, че повече няма да се придържа към рестриктивните мерки върху нуклеарната му стратегия, контрактувани през 2015 година със международните сили.

IRAN WILL NEVER HAVE A NUCLEAR WEAPON!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) January 6, 2020
В същото време стотици хиляди хора наводниха улиците на иранската столица, където мина траурното шествие с тленните остатъци на ген. Касем Солеймани, вторият най-влиятелен водач в страната.

Дъщеря му Зейнаб Сюлеймани съобщи, че " лудият Тръмп не би трябвало да мисли, че всичко е свършило " с мъченическото убийството на нейния татко. " Семействата на американските бойци в Близкия изток ще прекарат дните си очаквайки гибелта на своите деца ", предизвести тя.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР