Ескалацията на напрежението, което генерират по всички възможни начини, е

...
Ескалацията на напрежението, което генерират по всички възможни начини, е
Коментари Харесай

Цветеслава Гълъбова: Защо за всякакви кокошкарлъци прокуратурата се споразумява, а за едни 50 млн. отказва?

Ескалацията на напрежението, което генерират по всички вероятни способи, е видна и с просто око. Последната им цитадела е прокуратурата. И през днешния ден видяхме някакво мрънкащо дългомиглесто създание, което декламираше заучените изречения, а по-късно и самият Гешев се изока, че има „ война против прокуратурата....води се от нарушителите “. Така аз разбирам, че Бойко Рашков, ГДБОП и работещите по грабежа на НАШИТЕ ПАРИ, дадени за градеж на Хемус, са нарушители. Или не съм схванала вярно.

Няма да се изричам по юридическата част на разногласието, тъй като нямам съответната подготвеност, само че ми звучи смехотворно изказванието, че магистратите са били притискани от служители на реда. Както и нелогично да не искаш да стигнеш до края на едно следствие, ползвайки всевъзможни причини. Нито е незаконно едно такова съглашение с прокуратурата, нито е нещо невиждано у нас, а и по света. За всевъзможни кокошкарлъци прокуратурата се спогажда, а за едни 50 млн. отхвърля. Защо? Ами, няма логически отговор на този въпрос. Като сложим и изключителния брифинг измежду почивен ден и държанието на едни магистрати, които гледаха и говореха като изтръпнали от преди малко претърпян токов удар, пъзелът се подрежда.

И всичко това се случва на фона на настойчиво насаждано от медиите подозрение в новото ни държавно управление и непрекъснатото запитване и ровичкане за подводни камъни. Нямам спомен в миналото ГЕРБ да са били притеснявани от медиите, в противен случай - те имаха невъобразим медиен комфорт, за който са плащали. И слугинският нрав очевидно към този момент се е закрепил крепко, пуснал е корени. И за него ще би трябвало да мине време, с цел да върнат публицистите достолепието и достойнството на специалността, да изтрият петното, лепнато им от повелителя на „ мисирките “. Ще мине много време, до момента в който научи, че той е елементарен, само че ние не сме.

Битката е тежка, ние сме към момента при започване на края на ерата ГЕРБ и съм сигурна, че грабителите на модерна България ще си получат заслуженото. Но не би трябвало да се отпускаме. Днешният брифинг на Гешев и съдебна икономическа експертиза ясно сподели, че доста пари са разкешени и в този момент слугинажът работи на доста високи обороти.

Ще успеем, просто не би трябвало да се отхвърляме!

Цветеслава Гълъбова, Фейсбук

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР