Есента е в разгара си и хубавото време навън предразполага

...
Есента е в разгара си и хубавото време навън предразполага
Коментари Харесай

Събития до края на октомври, които не бива да пропускате

Есента е в разгара си и хубавото време на открито подготвя към разходки измежду природата и хващане на последните слънчеви лъчи. Ако въпреки всичко обаче желаете да разнообразите почивните дни или свободното си време след работа с забавни събития, то новият епизод на уеб поредицата за градска просвета Urban Life е тъкмо за вас.

В него водещият Алекс Петренко споделя някои забавни хрумвания за мероприятия, които ще се състоят в столицата до края на месец октомври.

Да разпуснем с хубава музика на DRUM and JAZZ 2018

Drum and Jazz е първото по рода си събитие на родна земя, което се трансформира в нарицателно за един нов вид развлечение, представящо с усет съчетания от стилове като дръм енд бейс, джаз, типичен рокендрол, пробен и IDM тон, български фолклор и други. И тази година програмата е интернационална – ще има посетители и от България, и от чужбина. Събитието ще се организира на 26 октомври, а повече за него можете да откриете ТУК.

Храна за душата - на спектакъл през октомври

Новият сценичен сезон предлага поредност от нови и към този момент одобрени заглавия, а програмата на Народния спектакъл е повече от богата и разнообразна.

Сред постановките, които можете да посетите, са "Нощна пеперуда ", "Аз заплащам ", "Пътят на Афродита ", "Лисичета ", "Господин Ибрахим и цветята на Корана ", "Крадецът на праскови ", "Три високи дами ", "Бащата ", "Лунатици " и доста други. Пълната стратегия можете да разгледате ТУК.



Urban Life е същински гид за феновете на градския живот, които не обичат да скучаят през уикенда и въобще не са почитатели на концепцията да се прибират у дома незабавно след работа. За всички тях един път седмично водещият ще сервира своите горещи оферти за "вървежни " барчета, вкусни ресторантчета и градски събития за качествено развлечение и/или COOLтура.

Къде може да хапнете най-вкусното суши в София

Страхотен уикенд за (почти) без пари. Ето къде

До Гърция без да излизаш от София. Ето по какъв начин

Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР