Ернестина Шинова вярва в съпруга си Ернестина Шинова защити съпруга си

...
Ернестина Шинова вярва в съпруга си
Ернестина Шинова защити съпруга си
Коментари Харесай

Ернестина Шинова защити Андрей Слабаков: Двамата понесоха много критики

Ернестина Шинова има вяра в брачна половинка си
Ернестина Шинова отбрани брачна половинка си Андрей Слабаков. Една от най-големите изненади на европейските избори е влизането на брачна половинка й в Европейския парламент. Така артистичното семейство влезе в нетипична за него светлина – тази на политиката.
Ернестина гостува в „ Тази събота “, където описа какво мисли за новия пост на брачна половинка си и възнамерява ли да се реалокира дружно с него. Според актрисата брачният партньор й в никакъв случай не й е съобщавал публично, че ще се занимава с политика. Но постоянно е бил зает по някакъв метод с нея.
„ Това в никакъв случай не е било нещо, което е имало потребност да бъде съобщавано.

Той си е бил постоянно зает с някакви неща, постоянно е взел участие по някакъв метод в политически живот.
Винаги е взимал отношение, а това много нервира някои хора “, показа Енестина. „ Разбрах, че освен трагичните условия са проба за другарството сред хората. Оказа се, че един огромен триумф също е такава проба “, сподели още Шинова.
Откакто Андрей Слабаков влезе в Европейския парламент, той и Ернестина се сблъскаха с доста рецензии и „ хейт “. „ Хейтът е нещо, с което в никакъв случай няма да привикна. Не мога да привикна. Със злобата и завистта не мога да привикна. България е доста необичайно място. Ако завистта на хората можеше да зарежда електроценрали, токът ни щеше да бъде безвъзмезден “, споделя своето мнение за омразата на хората актрисата.

„ Този хейт ме изненада, тъй като той е пъклен неоснователен. Излиза, че човек, който има брада, безусловно е нечисто плътен… Много странни неща, които не ги чаках. Очаквах конфликт на идейни полета. Това ми се вижда доста ниско равнище. Това наподобява е някаква битка сред партийни централи, в която се оказах въвлечена “, откровена е Ернестина.
Подкрепа
„ Аз доста имам вяра в Андрей, тъй като той има в главата си доста съответни неща, само че той не може да приказва сега за тях, преди да е видял опциите те да се осъществят.

Сигурна съм, че той ще направи каквото може. Убедена съм в това “, споделя актрисата за брачна половинка си.
Ернестина не мисли да отпътува в Брюксел с Андрей. „ Аз не мисля да бъда в Брюксел с него. Аз имам възрастни родители. Имам доста контракти и задължения, които би трябвало да извърша. И съм виновен човек, както и той, тъй че ще си свърша работата. Ще пътуваме очевидно, ще стане много комплицирано “, разкрива още актрисата за живота си оттук насетне.
Инфо: Разкрития.ком

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР