Ергенът за пореден път доказа, че е капан за балами,

...
Ергенът за пореден път доказа, че е капан за балами,
Коментари Харесай

ВСИЧКО Е ЛЪЖА: Ергенът Алек има приятелка навън и изобщо не е това, за което се представя!

" Ергенът " за следващ път потвърди, че е капан за балами, в случай че въобще е останал човек, който да има вяра във формата и по този начин нареченото " дирене на любовта "... Новината, която през днешния ден раздруса мощно мрежата е, че симпатягата с " почтени сини очи " Алек Младенов в действителност не е и на йота това, за което се показва.

Най-голямата машинация, в която, несъмнено, вземат участие продуцентите и сценаристите на предаването, е фактът, че той има другарка. Имал я е преди " Ергенът " и я има и през днешния ден - същата жена, която несъмнено не е измежду участничките.

" Постоянно са дружно, постоянно се засичаме в близко заведение, на което са клиенти и са към момента мощно влюбени. Гаджето на Алек е над 30-така и има дете, а двамата са двойка от много време ", настояват напълно изрично хора, които познават Младенов.

Те също по този начин обясниха, че обликът, който Алек демонстрира в предаването, няма нищо общо с неговото същинско Аз. " Той там е непрекъснато усмихнат, малко го преиграва дори. В действителния си живот е радикално друг човек - да, учтив е и се държи учтиво, само че е съвсем постоянно сериозен, рядко се смее и несъмнено няма възприятие за комизъм. Просто си е подобен. А останалото е сценаристка небивалица ", безапелационни са източниците.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Алек Младенов Ергенът Ергенът Алек гадже продуценти влюбени
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР