Ергенът е в разгара си, а вече все повече участнички

...
Ергенът е в разгара си, а вече все повече участнички
Коментари Харесай

Зорница от Ергенът иска 2000 лв. за 30 минутно интервю

" Ергенът " е в разгара си, а към този момент от ден на ден участнички изумяват феновете с дейностите си. Зорница, която до неотдавна бе част от конкуренцията за спечелването на сърцето на Виктор Стоянов, май продължава да играе и надалеч откакто камерите се изключват.

Тези дни Боби Star Reporters безусловно шокира почитателите си с един прелюбопитен пост в обществените мрежи. А точно - имал е желание да направи изявление в YouTube канала си с колоритната участничка от риалити формата, единствено че, за негова и евентуално за всеобща изненада, тя си има сериозна цена.

Интервюто, несъмнено, пропада, единствено че това, което Зорница му изпраща, с цел да го осведоми за изискванията си, към този момент провокира бурни реакции във виртуалното пространство.

" Много хора ми писаха да поканя в предаването Зорница от Ергенът, която се изявява под музикалния псевдоним “Зори Джи ". Често хората я съпоставят с Джорджано и желаят да създадат дует двамата.

Затова взех решение да я поканя, само че се оказа, че тя желае хонорар. През годините съм направил над 1000 изявленията и в никакъв случай не са ми желали пари. Въпреки това ѝ споделих да ми изпрати своята оферта. Речено-сторено.

Оказва се, че Зори Джи желае 2000 лв. за 30 минутно изявление. Нашите лайфове са по час и половина т.е. желае 6000 лв. от нас.

За жал не можем да влагаме толкоз пари в едно изявление и ще би трябвало да ви лишим от Зори ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР