Epic Games обяви тазгодишната си лятна разпродажба, в която предлага

...
Epic Games обяви тазгодишната си лятна разпродажба, в която предлага
Коментари Харесай

Лятната разпродажба на Epic Games предлага огромни отстъпки за различни игри

Epic Games разгласи тазгодишната си лятна ликвидация, в която предлага до 75% отстъпка на определени заглавия

Емил Василев преди 1 секунда 1 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Десподов - 15:00 | 19.07.2023

„ Предупредих ви още през 1984-та “ – съобщи режисьорът на Терминатор и Аватар Джеймс Камерън

НаукаСветлин Желев - 18:01 | 20.07.2023

20 фотоси от първото кацане на Луната, които не сте виждали

ПрепоръчаноДаниел Десподов - 9:17 | 20.07.2023

В 45-годишния процесор Intel 8086 откриха секрети недокументирани указания

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Ако сте фен на компютърните игри и желаете да обновите сбирката си, годишната лятна ликвидация в магазина на Epic Games е идеалната опция. От през днешния ден до 3 август стотици заглавия се оферират с голямо понижение до 75%.

Разпродажбата обгръща необятен набор от игри, в това число остарели и нови издания. За тези, които се интересуват от по-стари заглавия, които може да са пропуснали, са налични някои страхотни предложения. Alan Wake Remastered, предходник на идната Alan Wake 2 се продава единствено за 17,99 лв., което е отстъпка от 60% от постоянната цена, която е 44,99 лв.. Far Cry 6 се предлага за 27,25 лв., което е голяма отстъпка от 75% от постоянната ѝ цена, която е цели 109 лв., а Red Dead Redemption 2 може да се закупи единствено за 39,56 лв., което е отстъпка от 67% от постоянната цена на играта, която е 119,90 лв.. Тези игри оферират доста наличие и развлекателна стойност на дребна част от първичната им цена.

Alan Wake Remastered е обновена версия на известната приключенска екшън игра от Remedy Entertainment. Играчите влизат в ролята на публицист, който има задача да открие изчезналата си брачна половинка. Това е вълнуващо и завладяващо преживяване, което не трябва да се пропуща.

Ако търсите нещо по-ново, има и отстъпки за неотдавна пуснати игри. Римейкът на System Shock на Nightdive Studios се предлага за 62,40 лв., което е отстъпка от над 15 лв.. Дългоочакваният римейк на Dead Space се продава за 83,93 лв. което ви икономисва близо 40 лв.. Феновете на Star Wars също могат да се снабдят със Star Wars Jedi: Survivor за под 105 лв., при постоянна цена от 139,90 лв.. Тези игри оферират вълнуващи геймплей прекарвания, които ще ви забавляват с часове.

В допълнение към пониженията на игрите, Epic Games предлага и връщане на 10% от парите за покупките на игри и приложения по време на разпродажбата. Това е двойно повече от нормалната сума и ще бъде преведена по сметката ви 14 дни след осъществяване на покупката. Това е превъзходен метод да спестите още повече от пари от покупката на обичаните си игри.

С толкоз доста игри в продажба има за всекиго по нещо. Независимо дали сте фенове на екшъна, приключенията или фантастиката, лятната ликвидация в магазина на Epic Games Store ще ви помогне. Не забравяйте да разгледате цялостния лист с наличните игри и да се възползвате от фантастичните отстъпки.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР