ЕНП направи повече за българския евроскептицизъм, отколкото която и да

...
ЕНП направи повече за българския евроскептицизъм, отколкото която и да
Коментари Харесай

Александър Симов: Разочарован съм от поведението на Елена Йончева

ЕНП направи повече за българския евроскептицизъм, в сравнение с която и да е хибридна война. Те опазиха своя политически прислужник в България. Манфред Вебер съобщи, че властта би трябвало да се сменя след избори, а малко преди този момент поддържа митингите в Беларус. Значи в Беларус хората могат да стачкуват и да желаят промяна на своите управници, само че когато в България желаят промяната на своите министър председател и основен прокурор са недостойни и нечестни. ” Това съобщи секретарят на парламентарната група на “БСП за България ” Александър Симов пред Евроком.
Социалистът изясни, че няма по какъв начин хората да са удовлетворени, като след спор, отдаден на върховенството на закона, свободата на словото и корупцията, в един миг споделят на всички българи, че би трябвало да приемем Истанбулската спогодба. Той напомни, че в България се е произнесъл Конституционният съд, който споделя, че тази спогодба е несъвместима с българското законодателство.
 Симов: Не можем и не би трябвало да бъдем безкритичен воайор в Европейския съюз Симов: Не можем и не би трябвало да бъдем безкритичен воайор в Европейския съюз
" Няколко думи за резолюцията на Европейския парламент. Че тя е пробив е несъмнено. За първи път в европейски документ ще има смразяващи...
“Разочарован съм от държанието на Елена Йончева. Казвам го като човек, защото с години съм бил прям неин почитател и смятах, че тя е едно от откритията на Българска социалистическа партия. Не знам какво се случи с Елена Йончева откогато стана евродепутат, само че все едно виждам различен човек. В момента, от нейните думи излиза, че все едно тя сама е направила тези разкрития, без никой да й оказва помощ. А доста добре знам, че Елена Йончева нямаше да е Елена Йончева, в случай че зад нея във всеки един миг не стоеше Българска социалистическа партия. ”, разяснява Симов. Той напомни, че цялата парламентарна група е пособия на Йончева както във всяко нейно следствие, по този начин и финансово. Той даде образец с платената от парламентарната група на Българска социалистическа партия гаранцията от 20 000 лева
“За резолюцията, Йончева сподели, че Истанбулската спогодба не стои на дневен ред, и всеки който я спомене прави услуга на Борисов. Това бе прикрито обвиняване към Корнелия Нинова. Това е извънредно аморално изказване, тъй като в случай че има човек, който 4 години е бил същинската, достоверна съпротива на Бойко Борисов във всеки един миг, това е Корнелия Нинова. ”, безапелационен бе Александър Симов.
Народният представител напомни, че Българска социалистическа партия поддържа частта на Истанбулската спогодба, която е против насилието над дами: “От Българска социалистическа партия сме вкарали ремонти в доста закони, с цел да подсигуряваме, че нито една жена у нас няма да бъде унизена. Не одобряваме 4-5 фрази в тази спогодба, които насаждат джендър идеологията у нас, тъй като 95% от българите не одобряват това. Това върви против изконните полезности на българския народ, които ние няма да жертваме в името на някакви световни ползи. Българска социалистическа партия сподели,че е съвременна българска лява партия. ”
“Качеството на един политик си проличава от това, освен по какъв начин влиза в едно съревнование, а и по какъв начин излиза от него. Аз съм извънредно отчаян и от Красимир Янков, и от Валери Жаблянов, които откриха допустимо най-недостойния метод за излаз от това съревнование. Единият взе 1180 гласа, другият получи 760. Нинова получи 43 000 гласа. Тя ги унищожи. Тогава те реагираха по допустимо най-елементарния метод и напуснаха парламентарната група като булката-беглец дружно с още 4ма души. Това ли бе смисълът на тяхната борба? Да покажат, че егото им е по-силно от концепциите. ”, попита риторично Симов. Социалистът разяснява, че хората, подкрепили Кирил Добрев би трябвало да си създадат сметка за едно: “Какво изиска партията? Коя политическа линия всеобщо поддържа партията? След като едвам към 7 хиляди души гласоподаваха за Добрев, това значи, че 90% от членовете на Българска социалистическа партия желаят тази линия, която следва в момента-линия на една, нова, обществена, ярка лява политика, която не се опасява да се опълчи даже на огромни корпоративни ползи. И най-важното: никакво съдействие с ГЕРБ. ”  Народният представител посочи, че някои от претендентите за ръководител са взели участие в конкуренцията на ръководител на Българска социалистическа партия не с цел да бъдат определени, а с цел да съсипят инструмента за взимане на решения от редовия член- директният избор, само че са се провалили в това начинание.
 Калоян Методиев даде още пет месеца на Борисов и отсече: Нинова е единственият политически водач, квалифициран да ръководи България Калоян Методиев даде още пет месеца на Борисов и отсече: Нинова е единственият политически водач, квалифициран да ръководи България
Политологът Калоян Методиев разкри в изявление за Нова телевизия, че посредством признатия от Европейския парламент текст на Резолюция за рецесията...
Симов акцентира, че хартиеното гласоподаване е инструментът на ГЕРБ да фалшифицират изборите: “466 000 невалидни бюлетини на предните избори. Гласът на близо половин милион българи не бе зачетен. ”
“Говорителите на ГЕРБ са церемониал на човешката низост. Моралната низост на ГЕРБ се вижда най-добре в прокарването на извънредно нездравословни за България закони. ”, акцентира социалистът. Той добави, че в случай че българите излязат и гласоподават всеобщо, с цел да покажат на мутрите, че няма да стане тяхното, тяхната машина няма да може да фалшифицира изборите при голяма интензивност, като даде образец за това с президентските избори през 2016г.
“Тази агонизираща и немощна власт се пробва по един доста нахален и беззащитен метод да докрета до края на мандата. Точно това държание ще им изиграе най-лоша смешка. ”, приключи Александър Симов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР