Емоциите от победите и третото място за децата на Черноморец

...
Емоциите от победите и третото място за децата на Черноморец
Коментари Харесай

Обраха деца от Черноморец по време на турнира Данониада днес

Емоциите от успехите и третото място за децата на Черноморец (Бургас) на шампионата " Данониада " през днешния ден в София бяха помрачени от противен случай. Оказа се, че четири от децата са останали без мобилни телефони, като раниците и чантите им са пребъркани от незнайни злосторници, а на едно от момчетата телефонът е стъпкан на земята и развален.

На някои от момчетата, останали без мобилното устройство, са били oткраднати и портфейлите, оплакаха се родители на пострадалите деца. В тях е имало разнообразни суми, въпреки и по-скоро да става дума за джобни пари, само че също по този начин някои деца са се разделили наложително и с ученическите си карти.
 Димитър Бербатов награди спечелилия в @@@ " Акулите " открили, че някой им е пребъркал багажа след края на мача с Берое, изгубен от бургазлии с 0:1. Чантите и раниците на момчетата са били оставени в профил на терена, наоколо до оградата на терена на НСА, където се играха мачовете.

Веднага откакто научиха за обира, родителите на потърпевшите деца отидоха до 7-мо РПУ в Студентски град, с цел да подадат тъжби. Всички откраднати телефони обаче са били изключени при опит да им бъде позвънено, което значи че причинителите са имали за цел точно да оберат момчетата и не става дума за неточност или нелепа смешка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР