Емилия отслабва ударно с диетата на Краси Радков, разбра HotArena.Комикът

...
Емилия отслабва ударно с диетата на Краси Радков, разбра HotArena.Комикът
Коментари Харесай

Емилия заслабва с диетата на Краси Радков

Емилия отслабва стремително с диетата на Краси Радков, разбра HotArena .

Комикът съблюдава чудодейна диета, резултатите от която са забележими за всички фенове на " Шоуто на Слави " . Краси, който бе тръгнал по пътя на Любо Нейков, е стопил гушата си, шкембето му е изчезнало и като цяло наподобява в необикновено добра форма.

Впечатлена от вталяването му, Емилия му е поискала съвет по какъв начин да се оправи с килограмите след раждането си. По време на втората бременност тя качи не малко килца и мечтае да се отърве от тях. Двамата скоро се засекли на присъединяване и Радков я поздравил за бързите резултати. Тя е още при започване на диетата, само че смяната към този момент е забележима. 

И на това си присъединяване Радков не се раздели с жена си Стаси , която го поддържаше на сцената с каламбури и закачки. Всъщност точно тя стои в основата на смяната му. Стаси дълги години го молила да промени режима си на хранене и да се погрижи за здравето си. 

Покрай напрежението и екранните си изяви Радков все предпочитал нещо мазно и пържено. " Без апетит, с няколко хранения дневно, само че по избрана скица се отървах от високото кръвно и проблемите си ", признава комикът. 

След следващото му преяждане жена му го хванала за ръката и го завела на лекар. Който му обяснил, че в случай че прдължава в същия дух ще се разболее. Направил му скица за хранене, без апетит, от която изключил газираното, бирата и алкохола

Важно е да се знае, че схемата не е по разделното хранене, а по поредното. Сладкишите и въглехидратите би трябвало да се одобряват преди всички останали храни, защото ферментират. Месото пък не трябва да се комбинира със салата, предават от България през днешния ден. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР