Емилия и Василка ме отвлякоха в неделя вечерта, качиха ме

...
Емилия и Василка ме отвлякоха в неделя вечерта, качиха ме
Коментари Харесай

Бизнесдами отвлекли и били ученичка в Сандански?

Емилия и Василка ме отвлякоха в неделя вечерта, качиха ме в кола и се гавриха с мен, скубаха ме, биха ме с ритници и юмруци, прилоша ми, след това ме смъкнаха от колата и ме изоставиха в тежко положение, това разказала в полицията в неделя вечерта, ученичката от гимназия "Яне Сандански " в Сандански, 18-годишната Симона Петкова, написа struma.com.

По девойката имало забележими следи от принуждение, кървави дири от орлови нокти. Петкова в действителност изглеждала зле и уплашена. Тя разказала, че бизнесдамите Емилия Х. и Василка Т. я отвлекли на свечеряване в неделя, качили я в колата на Василка и я замъкнали отвън града, където се гаврили обидно с нея. Така и не схванала какъв е мотивът, твърди Симона.

Двете дами са известни в курортния град, Василка има бизнес с маркови облекла. Съпругът й изкупува метали, фамилията от дълго време има бизнес, а Емилия има фитнес зала от години.

Полицията ревизира достоверността на сигнала, подаден от Симона Петкова, която е проблематично момиче. Наскоро тя бе хваната да продава дрога в двора на гимназията, в която учеше. Тогава бе арестувана с полицейска заповед до 24 часа в РУП – Сандански.

На мястото на договорката се озовала учителка, която подала сигнал в полицията.

Година по-рано ученичката още веднъж бе хваната с опиати и бе направено предложение за изключването и от учебно заведение, дружно с още двама ученика, само че заради неспазване на процедурата РУО още веднъж я върнаха в гимназията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР