Емилия е в трепетно очакване на третото си дете През последните

...
Емилия е в трепетно очакване на третото си дете
През последните
Коментари Харесай

Емилия потвърди, че е бременна

Емилия е в трепетно очакване на третото си дете
През последните месеци Емилия изчезна от общественото пространство. А единствено преди няколко часа тя заяви и повода за това. Поп фолк изпълнителката призна, че е в трепетно очакване на третото си дете.

Емилия към този момент е майка на 13-годишния Иван и 5-годишната Мира, които са от първия й брак с Коко Динев. Сега поп фолк изпълнителката ще роди дете и своя нов обичан – Жорж Башур. Новината, че тя и брачният партньор ще стават родители, Емилия заяви в профила си в обществената мрежа Инстаграм.

В акаунта си певицата разгласява фотография на женска фигура с наедряло коремче, написа show.blitz.bg. „85%… and loading“ („85% и продължава да се зарежда“), написа Емилия към фрагмента, с който съобщаваха хубавата вест за третата си бременност.
 Емилия е в трепетно очакване на третото си дете сн. Инстаграм
Емилия е в трепетно очакване на третото си дете сн. Инстаграм

За бременността на поп фолк изпълнителката се заприказва още от лятото, когато тя ненадейно изчезна от общественото пространство. Емилия съумя да резервира безмълвие пред цялото това време, само че не щеш ли към този момент е подготвена да показа насладата, че ще става майка с почитателите си. Почитателите на изпълнителката не пропуснаха да поздравят своята фаворитка и да й пожелаят лека бременност.

View this post on Instagram

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР