Емили Тротинетката, Тошо Куката и Чеченецът се гаврят с момче

...
Емили Тротинетката, Тошо Куката и Чеченецът се гаврят с момче
Коментари Харесай

Чеченецът, Тошо Куката и Емили се гаврят с момче със СОП в пловдивски мол

Емили Тротинетката, Тошо Куката и Чеченецът се гаврят с момче със специфични просветителни потребности в пловдивски мол. Това демонстрират фрагменти, оповестени във Facebook профила на известната транслесбийка Емили.
Прочетете още
От клипчето се вижда по какъв начин Емили води на мотив момче, което лази и лае, провикват му „ дай лапа ” и  „ хвани ”, след което хвърлят празна чаша, която момчето да догони и да им я донесе – тъкмо като куче.

След като видеото набра огромна известност в мрежите, стана ясно, че момчето от въпросния клип е със специфични просветителни потребности.

Потребителят във Facebook Милен Готи, който също е популяризирал клипчето написа, че с него се е свързала жена, която е някогашна учителка на момчето, което е влезнало в ролята на куче.

„ Всъщност става въпрос за подигравка с момче със специфични потребности. Това в днешно време забавлява както тях, по този начин и вас, че и вашите деца! ”, написа мъжът в обществените мрежи.

Той споделя още, че по думите на майката, момчето е било заплашвано, с цел да взе участие във видеото и се надява органите на реда и институциите да влязат в роля и да си свършат работата.

„ Надявам се родителите да се решат на среща с юрист, защото са извънредно обезпокоени от вероятни последици и възмездие. Надявам се, че от дълго време е спряло да ви бъде смешно. Семейството има още едно дете, което е болно от диабет, и родителите не могат да си разрешат юрист. Сега бих желал да знам, кой е подготвен да помогне, чисто финансово или с безплатни адвокатски услуги ”, написа още мъжът във фейсбук.

Клипът провокира куп отрицателни мнения от потребителите в обществените мрежи.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР