Емил Марков, който играе доц. Петър Захариев в Откраднат живот,

...
Емил Марков, който играе доц. Петър Захариев в Откраднат живот,
Коментари Харесай

Доц. Захариев от „Откраднат живот” вече закусва само айран

Емил Марков, който играе доцент Петър Захариев в „ Откраднат живот ”, в никакъв случай не се успива. Всяка заран към 7 часа той кръстосва централните столични паркове със своята домашна фаворитка Рая. Кучето на известния артист и сценарист не е породист образец, с жена му Албена Павлова са го намерили на междуселски път и оттогава го обсипват с грижи.

Онзи ден Емил още веднъж изведе псето си на разходка. Преди с животното да стигнат до градинката, актьорът посети кварталната пекарна, само че не си купи оттова дежурната баничка, с каквато папараците на Уикенд нееднократно са го засичали по улиците. Този път той си взе единствено айран. Явно Марков е минал на диета, с която се надява да смъкна насъбраните през зимата килца. Екранният доцент Захариев не е напълнял фрапантно, само че е пуснал шкембе през студените месеци, в които е похапвал най-вече калорични храни.
Емил изпи мътеницата си, още преди да стигне до парка. В градинката той смъкна каишката на Рая и я пусна да тича с другите кучета. Докато домашната му фаворитка сновеше по тревата, стопанинът й четеше поставените край алеите осведомителни табла и билбордове.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР