Елвиса и Моника загърбиха неразбирателството си. Въпреки, че в началото

...
Елвиса и Моника загърбиха неразбирателството си. Въпреки, че в началото
Коментари Харесай

Загърбиха ли враждите Елвиса и Мони от Игри на волята?

Елвиса и Моника загърбиха неразбирателството си. Въпреки, че първоначално на  формата " Игри на волята " двамата започнаха да играят дружно и да се поддържат.

С времето в приключенското риалити се заформи спор сред Мартин и Мони.

Не това беше повода обаче бизнесменът да загърби напълно взаимоотношенията си с миската. 

Преди близо седмица Мартин бе зявил, че няма " никакви връзки “ с Моника, а от други, заложени му в Instagram въпроси наподобява, че може би повода за това е, че Мони си е станала близка другарка със звездната някогашна на Елвиса - Емануела.

Мартин не се поколеба да пусне коментар по техен адрес, като написа, че за тях двете " ситуацията е дръж едната, удари другата ". 

Какво се е трансформирало оттогава, няма от къде да знаем, само че тази седмица виждаме Елвиса и Моника да театралничат един до различен в Instaram. На фрагментите наподобява, че двамата от племето на " Старейшините " се забавляват и си прекарват добре дружно. 

Веселото събитие, на което са направени клиповете качени в профилите им, е било събиране на участниците от игрите в заведението на Елвиса. 

Щом Мартин е поканил русокоската в личния си ресторант, пък и е избрал да седне тъкмо до нея, поради огромната компания, в която се намира, очевидно връзките им не са " никакви " и може би дружбата, която видяхме при започване на приключенското риалити, е възобновена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР