Деца на велосипеди минават на червено точно пред гумите на

...
</TD
>Деца на велосипеди минават на червено точно пред гумите на
Коментари Харесай

Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шофьори

Деца на колела минават на алено тъкмо пред гумите на автомобил и за малко не се случва най-лошото. Случката е запечатана само че видеорегистратор и оповестена във фейсбук групата " Забелязано в Пловдив ", видя Plovdiv24.bg.

" Интересен въпрос ме мъчи от току що... в случай че го бях качил на предния похлупак, кой щеше да е виновният в казусът като се има в поради, че минават и на алено? ",,пише мъжът, който е качил видеото в мрежата.

" Ако го бяхте качил на капака, последното нещо, което щяхте да мислите е, кой е отговорен и кой не ", дава отговор му пловдивчанин.

" Колата е оръжие с висока скорост. Пази невъоръжените! ", поучава го различен.

" Не се научиха, аз също карам колело,карам кола, вървя пеш, има си правила …дори в тази ситуация би трябвало да са слезли да бутат! ", разяснява осведомен с правилника велосипедист.

Ето и още мнения:

" той прави административно нарушаване... в случай че го блъснеш ти извършваш закононарушение по Наказателен кодекс... даже да е на алено отново ще го отнесеш.... съседа ми по този начин го осъдиха за една бабка на алено предходна... условно, само че го изкараха отговорен... добре че бабетката се отърва само със строшен крайник "

" Днес един подобен същият, единствено че с тротинетка ми сече пътя на пешеходната по същия метод и за малко да го " повозя ". Много започнаха да си разрешават, само че скоро време някой подобен ще стане " курбан ". Много самоуверено и безконтролно, нито се чува, нито се вижда, изскача от нищото, но видиш той бил на пешеходна и си мисли, че има безусловно преимущество, което в действителност изобщо не е по този начин. Нямах някое шише на разположение, по този начин да мента по него в символ на благодарност. Крайно време е родната Полиция да се самосезира и да им спретне акция за сходен тип нарушаване, а и за светлини, жилетка и каска също. "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР