Елизабет публикува спомен от миналата година във Фейсбук, който е

...
Елизабет публикува спомен от миналата година във Фейсбук, който е
Коментари Харесай

Моника Валериева с тъки намеци към Елизабет Методиева!

Елизабет разгласява спомен от предходната година във Facebook, който е фотография, оповестена от Комсийски. На фотоса са двамата, а Борислав пожелава триумф на Методиева по време на състезанието „ Miss Top of the world”, който нашенката завоюва в Индия, преди тъкмо година.

Над фотографията Методиева написа: " Хубаво нещо са напомнянията на Facebook за годините обратно на тази дата...1 година от заминаването ми за Индия и международния конкурс " Miss Top of the world "...как лети времето “...

Коментарът на Комсийски не закъсня и той добави: “Какъв шанс ти донесох...Уникален ден беше и за мен. Никога няма да го не помни! “... След трогателните слова на брадъра, репортерката добави: “Взаимно доста шанс си донесохме....определено едни от най-хубавите моменти “.

След умилителните им думи един към различен се намеси и Моника Валериева, която съобщи: “Ми, че вземете се като толкоз шанс си носите ", на което и двамата дадоха отговор със смеещи се човечета. Комсийски и Методиева неведнъж бяха спрягани за гаджета, само че никой не удостовери, нито отхвърли информацията. От няколко месеца обаче двамата не са засичани дружно на всемирски събития, което породи подозрение, че не са в положителни връзки. Коментарите обаче демонстрират друго.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР