Елена ще се възнесе в облаците, но само, за да

...
Елена ще се възнесе в облаците, но само, за да
Коментари Харесай

Евгени дава криле на Елена, а минути по-късно я срива със земята!

Елена ще се възнесе в облаците, само че единствено, с цел да се стовари от тях и да се " разбие "

Интересна седмица следва за феновете на " Ергенът ". Идната сряда и четвъртък ще забележим жестоки кавги, пристрастености, самопризнания и такива непредвидени обрати, от които свят да ти се завие. Един от тях ще касае Елена и най-голямата й съперница за Евгени - Валерия Георгиева.

Да, несъмнено " интелектуалката " Елена ще има причина да пирува. Камък ще падне от сърцето й и тя ще ликува, без да се крие и преструва. Защо ли?! Ами, тъй като съперниката й Вал ще бъде отстранена от Генчев.

Както към този момент видяхме в анонса, другия път не Евгени Генчев ще дава рози на дамите, а те на него. Първата, която ще се приближи до него с роза и необятна усмивка, е Валерия. На която обаче той ще каже: " Съжалявам, само че не мога да приема розата ти! ". Ще стисне устни и ще сведе глава, тъй като му е мъчно да я гледа в очите.

В този миг Валерия е във забележим потрес, а Елена... Елена едвам се сдържа да не стартира да пищи от кеф и да крещи: " Валерия е навън! ". Само минути по-късно обаче, когато Евгени прави същото и с розата на друго момиче, излиза наяве, че това е измама и че Валерия няма да си върви, в противен случай.

Генчев й се усмихва необятно и й демонстрира това, което и до момента - че тя е неговата любимка. Видяла това, Елена минава от положение на еуфория в такова на обезсърчение и яд като насочва подигравателен и много язвителен укор към Евгени. Как ще се развият нещата, следва да забележим.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР