Елате облечени с цветни дрехи в памет на нашето шарено

...
Елате облечени с цветни дрехи в памет на нашето шарено
Коментари Харесай

Родителите на починалата 6-годишна Мими: На опелото на нашето ангелче елате с цветни дрехи

Елате облечени с цветни облекла в памет на нашето шарено цветче и без играчки. Тази молба насочиха роднините към искащите да участват на утрешното заравяне на умрялата 6-годишна Мими.

"Напомняме на тези, които ще участват на опелото в понеделник, да облекат цветни облекла в памет на нашето шарено цветче! ", приканиха околните на Мими във "Фейсбук ".

6-годишното момиченце със Синдром на Даун, което се бореше от 2017 година с левкемията, умря единствено преди дни.

"Мили хора, благодарим ви за вълната от съпричастност, с която в последните дни заливате фамилията на нашата слънчева Мими. Мнозина от вас желаят да поддържат фамилията, като се простят с Мими с играчка. Вярваме, че тя ще бъде изпратена с безчет играчки, останали без дете ", се споделя още в посланието на роднините на Мими в основаната за нея страница във Facebook.

"Но играчките, с които няма към този момент кой да си играе, единствено ще засилят болката на фамилията. Затова от името на родителите на Мими ви призоваваме: Не изпращайте в понеделник Мими с играчки, тя към този момент играе с ангелите и птиците. Вместо това ви молим ДА ИЗБЕРЕТЕ КАУЗА И ДА ПРЕВЕДЕТЕ Пожарна охрана НЕЯ ПАРИЧКИТЕ, КОИТО БИХТЕ ДАЛИ ЗА ИГРАЧКА, ОСТАНАЛА БЕЗ ДЕТЕ. ТАКА ЩЕ ПОМОГНЕТЕ ДА НЯМА ПОВЕЧЕ САМОТНИ ИГРАЧКИ, ОСТАНАЛИ БЕЗ ДЕТЕ ", помолиха околните на детето.



Родителите на момиченцето ще преведат пари от нейната сметка на други нуждаещи се от финансова помощ.

"Мама Надя проучила други дела и схванала, че има незабавни, помоли да наредим парите от helpkarma! Мисията на нашето Ангелче продължава, с изключение на, че посмъртно Мими стана нарицателно и за нея се чува от всички малките екрани и радиа, тя продължава с задача "Добро ". Желаем триумф и бързо възобновяване на всички! ", гласеше друга обява в обществената мрежа.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР