Екстремистки духовник от Мичиган, чиито изпълнени с омраза проповеди се

...
Екстремистки духовник от Мичиган, чиито изпълнени с омраза проповеди се
Коментари Харесай

Радикален имам от Мичиган призовава мюсюлманите да прегърнат джихада, обвинява САЩ за „геноцида в Палестина“

Екстремистки свещеник от Мичиган, чиито изпълнени с ненавист проповеди се счита, че са въодушевили терористичната офанзива на Лондонския мост, прикани американските мюсюлмани да водят джихад против „ погрешния Запад “ – и упрекна Съединени американски щати, водени от „ сенилния фараон “ Байдън, за това, което той назова „ геноцид в Палестина “.

Ахмад Муса Джибрил, 51, коренен ислямистки просветител от Диърборн, популяризира видеоклипове в обществените медии в края на ноември, потвърждавайки, че мюсюлманите в Съединени американски щати и другаде на Запад би трябвало да се отвърнат от това, което той разказа като воднист „ американски ционист “. Ислям “, който подценява концепцията за джихад, прочут още като „ свещената война “.

„ Да, в исляма има свещена война, това е джихад “, поддържа Джибрил. „ Това може да е изненада за мнозина, които са израснали на Запад, изключително тези, които са родени или израснали след 11 септември, заради възходящия брой лицемери, които популяризират американо-ционисткия ислям, и това няма нищо общо направи с исляма, та...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР