Екшън с „летящ“ луксозен автомобил „Мерцедес“ в Сливен са заснели

...
Екшън с „летящ“ луксозен автомобил „Мерцедес“ в Сливен са заснели
Коментари Харесай

Лъскав „Мерцедес“ направи голяма беля в Сливен

Екшън с „ летящ “ първокласен автомобил „ Мерцедес “ в Сливен са снимали камери на намиращ се наоколо автосервиз. Огромната кола е със старозагорска регистрация, само че е карана от сливналия, оповестява sliveninfo.bg.

Не е ясно с каква скорост се е движила колата, влизайки в Сливен по „ Банско шосе “. Ясно е обаче, че тръгвайки по нагорнището, след КАТ, лимузината изхвърча от шосето вдясно и потегля по посока на сервиз „ Ауто бокс “. След 10 метра мерцедесът се удря в затруднение, завърта се на 180 градуса и продължава придвижването си на заден ход към сервиза, минавайки още 25 метра.

„ Истински шанс е, че нямаше коли и хора по пътя на лимузината “, споделиха очевидци на случая, разиграл се във вторник по обед.

Не подобен шанс обаче е имал водачът на микробус, който по това време е помпал гума. Той е ударен от връхлитащата лимузина и откаран в болница.

Всичко е снимано от камерите на сервиза, които са предоставени на полицията. На място е дошъл шефът на РУП – Сливен Димитър Кикьов.

Водачът на лекия автомобил „ Мерцедес “, който е провокирал пътното произшествие, е на 45 години от град Сливен. Пробите за приложимост на алкохол и опиати са негативни. Той е управлявал в интервал на отнемане, откакто шофьорската брошура му е отнета за друго нарушаване. Номерата на автомобила са свалени, регистрацията е прекъсната. По случая е формирано досъдебно произвеждане, споделиха от полицията.






Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР