Екранният мафиот Джаро, както наричат актьора Михаил Билалов, запозна по-голямата

...
Екранният мафиот Джаро, както наричат актьора Михаил Билалов, запозна по-голямата
Коментари Харесай

Джаро запозна дъщеря си с любовницата

Екранният мафиот Джаро, както назовават артиста Михаил Билалов , срещна по-голямата си щерка с любовницата си. Това стана по празниците. Наследницата на артиста дойде у нас за посрещането на Бъдни вечер и Коледа. А по-късно остана и за Нова година.

От постове в обществените мрежи излиза наяве, че звездата от сериала „ Под прикритие “ и сегашен водещ на игра за шанс, познания и хилядарки развежда из страната щерка си. А с тях е и новата му обичана - сценаристката Ваня Николова. Червенокосата БГ дама обаче в множеството случаи влиза в ролята на фотограф и остава отвън кадър.

Така излиза наяве, че Билалов завел детето си от японката Санае първо на морето, където се возили на лодка. След това посетили китни планински селца, където гостоприемно били посрещнати от всякакви хора, измежду тях и една 97-годишна баба. А по-късно Джаро пусна и фотография под връх Бузлуджа.

Като написа: „ Познахте ли къде сме? Въпрос за първа сигурна сума “. И очевидно не очакваше отговори за нещо толкоз явно, само че фенове с възторг се юрнаха да му дават отговор. Някои демонстрираха и възприятие за комизъм с хрумвания от вида на Малдивите.

Ваня Николова е от най-успешните родни сценаристи напоследък. Тя е създател и продуцент на шоуто „ Тройка късно “, на предаването „ Сблъсък “ и други Особен триумф има в региона на сериалите.

Направи възторг в „ Под прикритие “, където изгря и звездата на Билалов, когато БГ фенове внезапно откриха какъв брой неповторимо добър артист си имаме, само че той пък живее във Франция. След това написа сюжета за „ Връзки “, където отново Билалов бе в основната роля.

А предходната година по неин сюжет бе кинопремиерата на „ Истината за група Жигули “, още веднъж с Билалов в основната роля, припомня.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР