Екипът на Столична агенция за приватизация и инвестиции (Invest Sofia)

...
Екипът на Столична агенция за приватизация и инвестиции (Invest Sofia)
Коментари Харесай

Столичната агенция за приватизация и инвестиции подкрепя вложения за над 65 млн. лв. и над 400 работни места

Екипът на Столична организация за приватизация и вложения (Invest Sofia) и ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев връчиха зелена карта за самостоятелно административно обслужване на френската компания " Атос Ай Ти Солушънс енд Сървисис " ЕООД, която отваря нов световен действен център за сигурност в София.

Новият център ще обслужва компании от целия свят и е предопределен за бързо идентифициране и ограничение на въздействието на произшествия със сигурността за огромни организации в световен мащаб. " Aтос " е френска мултинационална компания и е водещ ръководен снабдител на сигурност в Европа. В столичния център ще бъдат открити над 300 нови работни места.

Въпреки провокациите в световен и народен проект, с новото уголемение на активността на " Атос ", София продължава да се утвърждава като водач в областта на привличането на вложения в бранша на осведомителните и информационни технологии, които са измежду преобладаващите в столичната стопанска система и основават над 15% от добавената стойност.

Разгръщането на високотехнологичните услуги и нововъведенията на територията на града подсигуряват позитивното икономическо развиване на София и водят до подобрявана на благосъстоянието на хората. С издадената пета " зелена карта " за административно обслужване от началото на годината СОАПИ поддържа вложения за над 65 млн. лева и над 400 работни места.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР