Екипът на покойния руски опозиционер Алексей Навални съобщи за редица

...
Екипът на покойния руски опозиционер Алексей Навални съобщи за редица
Коментари Харесай

„По обед срещу Путин.“ Екипът на Навални съобщи за протести в руски градове по изборите

Екипът на починалия съветски опозиционер Алексей Навални заяви за редица митинги по цяла Русия на днешния финален ден от президентските избори в страната против предстоящото преизбиране на Владимир Путин за държавен глава, заяви ДПА.

В източните съветски градове като  Владивосток, Новосибирск, Омск, Иркутск хората са взели участие в акцията „ По обед против Путин “, както демонстрира екипът на Навални на директни предавания в ЮТуб.

Стотици хора са се наредили на изборните секции на Екатеринбург в Урал.

Други съперници на Путин като заминалия в заточение предприемач Михаил Ходорковски, който живее във Англия, също приканиха хората да не се опасяват и да вземат участие в акцията.

Първите изборни резултати се чакат след затварянето в 19:00 часа локално време (съвпада с българското) на последните изборни секции в западния Калининград.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР