Талантът очевидно е семейна черта в семейството на Даниел Крейг,

...
Талантът очевидно е семейна черта в семейството на Даниел Крейг,
Коментари Харесай

Секси и талантлива като баща си - как изглежда дъщерята на Даниел Крейг

Талантът явно е фамилна линия в фамилията на Даниел Крейг, тъй като и щерка му Ела Лоудън върви по актьорските му стъпки. Крейг се дами за първата си брачна половинка Фиона " Харли " Лоудън през 1992 година, като през ноември същата година се ражда и единственото им дете - Ела Лоудън. Две години след нейното раждане Крейг и Фиона се развеждат, само че не престават да гледат дружно щерка си.

Въпреки че Крейг и Фиона държат фамилния си живот надалеч от светлината на прожекторите, Ела често хвали родителите си и техните кариери и дори често придружава баща си за министър председатели на аления килим.

За рождения ден на Фиона през 2022 година Ела разгласява фотоси с майка си в Instagram и насърчи почитателите си да слушат нейната музика. Ела има опит както на театралната сцена, по този начин и на екрана. " Наистина просто желая да бъда уважавана като качествена актриса и да правя в действителност качествена работа ", споделя тя пред Berkshire Eagle през 2018 година А ето и всичко, което би трябвало да знаем за дъщерята на Даниел Крейг - Ела Лоудън.

Тя е актриса 

Още на 11-годишна възраст Лоудън се появява в учебна продукция на мюзикъла " Бъгси Малоун ". Започва да учи в Атлантическото учебно заведение по актьорско майсторство на Нюйоркския университет, само че напуща по време на първата си година.

Според Berkshire Eagle, режисьорът Тина Пакър от Shakespeare & Company в Ленокс, Масачузетс, вижда Лоудън да извършва в близкия Стокбридж и по-късно я кани да участва на курс по интензивно актьорско майсторство на компанията. Лоудън в последна сметка взе участие в няколко театрални продукции на компанията, като Twelfth Night, As You Like It и други, съгласно нейната организация Independent Talent Group.

Лоудън също се появява във филмите Maneater и Trauma Is a Time Machine.

Гордее се с татко си

Лоудън публично хвали работата на татко си, в това число представянето му като именития екшън воин Джеймс Бонд.

" Седнах в кралската ложа и трябваше да виждам по какъв начин моя баща рита задника като Бонд за финален път ", написа тя до фотография на двамата на премиерата на " Смъртта може да изчака ".  " Много съм горда. 17 години. Господи. Невероятно признателна Толкова доста обич към фамилията на Бонд и големи поздравления. "

Ученичка в Съединени американски щати и Велибритания

Лоудън е отгледана в Лондон, преди да се реалокира в Масачузетс на 17-годишна възраст, с цел да посещава пансион, съгласно The Daily Mail. След като приключва гимназия, тя се записва в Нюйоркския университет, с цел да учи актьорско майсторство, само че напуща програмата през първата си година.

" Ходила съм на няколко трагични учебни заведения и съм се насладила на някои от тях. Но това е единственото място, където съм имала най-хубавото образование и ясно схващане на това, което върша ", споделя тя пред Berkshire Eagle от образованието на Shakespeare & Company. " Хората са невероятни... Учител-ученик; чувството е, че всеки е преподавател и всеки е възпитаник. "

Тя е модел 

Ела също е модел и е работила за разнообразни компании и с доста марки. Тя има контракт с Select Model Management и е била в издания като Vogue и L`Officiel.

Съвсем неотдавна Лудън участва на Седмицата на модата в Ню Йорк през февруари 2023 година и на стилните награди в Лос Анджелис през април 2022 година Тя постоянно разгласява фотоси зад кулисите от своите фотосесии в Instagram.

Съосновател на социална коалиция

През октомври 2021 година Лоудън и режисьорката Саманта Скафиди основават Коалицията на общността за домашно принуждение в Хъдсън, с цел да дават запаси и средства на хора, подложени на принуждение.

" Надяваме се, че този колектив ще служи като връзка сред локалните организации и нашата общественост тук в Хъдсън, помагайки за разпространяването на осведомеността и набирането на средства за битка с домашното принуждение на локално равнище ", написа Скафиди в изказване. " Ние сме дребни, само че се надяваме да растем с времето. "

Открито приказва за здравето си

В изявление за Berkshire Eagle Лоудън разкрива, че има дислексия.

" Удивително е колко разнообразни са мозъците ни, само че вие говорите с някой, който в действителност се бори с ученето на текстове, тъй като имам дислексия ", споделя те.

След като Лоудън напуща Нюйоркския университет, тя изпада в меланхолия. По това време не желае да се занимава никое от обичаните си занимания и ползи.

" Може да имаш най-прекрасните хора към себе си, които доста те обичат, само че към момента си заслепена за това ", споделя Ела. " Бях изцяло заслепена. Чувствах се толкоз сама и изолирана, само че фамилията ми видя и взеха ограничения вместо мен, с цел да ми оказват помощ. Не мисля, че в миналото ще изчезне ", признава Ела, само че добавя, че е подготвена на всичко, с цел да управлява и да може да живее пълноценно.

По-късно Лоудън се завръща към актьорството през 2014 година в спектакъл Riggs Theatre 37 в Стокбридж, Масачузетс, където нейната пристрастеност се разпалва още веднъж, напомня People.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР