Росица Кирилова е изоставила обичания си съпруг Георги Начев. Певицата

...
Росица Кирилова е изоставила обичания си съпруг Георги Начев. Певицата
Коментари Харесай

Росица Кирилова е изоставила обичания си съпруг Георги Начев

Росица Кирилова е изоставила обичания си брачен партньор Георги Начев. Певицата е отпътувала сам-сама за отдалечен Виетнам, а раздялата им поради визитата ѝ в Азия ще продължи повече от месец. За пръв път на посетители там тя бе по същото време предходната година.

Оказва се, че в далечната азиатска страна изпълнителката на " Боси по асфалта “ има върли почитатели измежду локалните, които я боготворят. Затова я поканили още веднъж да им гостува и тази пролет, като поемали всички разходи към пътешествието и престоя ѝ. Още на летището я посрещнала навалица от фенове с плакати, букети и дарове. 

Те се грижат за нея като за холивудска звезда и са ѝ подготвили необикновено наситена стратегия, с цел да може да посети допустимо най-вече и забавни места във Виетнам. Въпреки че българският език е извънредно комплициран и напълно друг от виетнамския, феновете на Роси в Азия знаели всичките ѝ песни и нямали самообладание да им ги запее онлайн. Те обаче предложили гостоприемството си единствено на нея, не и на брачна половинка ѝ Георги. Затова той си останал самичък в София и не я придружил.

Двамата с Роси се женят в Пловдив, когато тя е едвам на 19 години и към този момент е почнала кариерата си. С Начев подписват брак скрито в Града на тепетата ден след интервенция на певицата от апендикс и преди нейно 10-дневно турне в Германска демократична република. Кумове са паметният музикален редактор и диджей Тома Спространов и жена му.

В този интервал известността на певицата към този момент е блъснала тавана на славата. Тя печели " Мелодия на годината “, а първата ѝ винилова плоча " Любов вечно “ превзема пазара с тираж от 300 хиляди бройки. Дори Лили Иванова до този миг не е имала толкоз свръхестествен триумф. Поради тази причина тя се тормозила да показа на родителите си, че ще се омъжва. 

Така и не събрала кураж нито да им каже, нито да ги предложения в ритуалната зала. Съобщила им вестта, че е предходна под венчилото със 17 години по-възрастния от нея Георги с писмо по пощата. Татко ѝ по този начин се вбесил, че цели три години не ѝ проговорил и думичка. По-късно шурей и тъст се сдобрили.

Голямата болежка на Роси и брачна половинка ѝ е, че по този начин и не съумяват да изпитат насладата да станат родители.

" Пълни неистини са, че не съм желала да бъда майка, а той татко. Кой естествен човек с сътрудник до себе си не желае деца? Това, което се случи обаче, е, че Бог не ни подари с такива и аз съм уверена, че е имало за какво да бъде по този начин. Научаваш се да живееш с това и продължаваш напред, тъй като единствено по този начин ще бъдеш благополучен и ще направиш благополучен и индивида, който обичаш “, споделя искрено певицата, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР