Винаги сме работили с ДПС през годините, защото те са

...
Винаги сме работили с ДПС през годините, защото те са
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Винаги сме работили с ДПС през годините, защото те са системни

Винаги сме работили с Движение за права и свободи през годините, тъй като те са систематични, сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в местността Рупите. Той е там във връзка самодейността на ГЕРБ " Да пуснем корени в България ".

Западът знае коя е мощната и систематична партия. Разбира се, че с " Продължаваме промяната - Демократична България " ще работя, само че не с тяхната, а с преобладаващата мощ и власт на ГЕРБ, разяснява Борисов. " Аз оставят врата за всички, с цел да мога да беседвам ", сподели водачът на ГЕРБ.

Вместо да споделят " ГЕРБ направиха положително, бихме могли да създадем дружно повече положително ", те стартират да приказват всеки ден нелепости, сподели още той.

Борисов съобщи, че на идния избор " съперник " на ГЕРБ ще са „ проруските партии " като „ Възраждане " и Българска социалистическа партия. Това е нашата алена линия, ние сме проевропейска партия, уточни Борисов.

Всеки документ се пращаше на Лена Бориславова да го ревизира и да каже. Те почват да се питат, чакаш ден и половина, с цел да мине всичко, разяснява Борисов „ Продължаваме промяната - Демократична България ". Нито един път не сме се изказали против тях, добави още водачът на ГЕРБ.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР