100 ревящи бебета премериха сили“ в дохьото, рингът за сумо,

...
100 ревящи бебета премериха сили“ в дохьото, рингът за сумо,
Коментари Харесай

Хвърлиха 100 ревящи бебета в дохьото

100 ревящи бебета „ премериха сили “ в дохьото, кръгът за сумо, в храма Сенсоджи до Токио. Той е измежду най-емблематичните исторически забележителности в региона и се посещава от милиони туристи всяка година.

Борците по сумо от клуба по сумо на университета Нихон, „ раздрусаха “ бебета, а уредниците носеха цветни маски на лисици и демони в опит да разплачат дребните участници.

 Български килими покориха Франция: Изложба сподели 350-годишната история на килимарството Тази събота и неделя 4 мин. Български килими покориха Франция: Изложба сподели 350-годишната история на килимарството  Иманяр откри пещера, дом на мумии с продълговати глави и трипръсти крака (ВИДЕО) Светът 3 мин. Иманяр откри пещера, дом на мумии с продълговати глави и трипръсти крака (ВИДЕО)  Гняв и рецесии в връзките: Какво ни донесе този назадничав Меркурий? Любопитно 5 мин. Гняв и рецесии в връзките: Какво ни донесе този назадничав Меркурий?  Български килими покориха Франция: Изложба сподели 350-годишната история на килимарството Тази събота и неделя 4 мин. Български килими покориха Франция: Изложба сподели 350-годишната история на килимарството  Иманяр откри пещера, дом на мумии с продълговати глави и трипръсти крака (ВИДЕО) Светът 3 мин. Иманяр откри пещера, дом на мумии с продълговати глави и трипръсти крака (ВИДЕО)  Гняв и рецесии в връзките: Какво ни донесе този назадничав Меркурий? Любопитно 5 мин. Гняв и рецесии в връзките: Какво ни донесе този назадничав Меркурий?

Хвърлиха 100 ревящи бебета в дохьото Снимка: Reuters

Състезанието не е по разпоредбите на обичайна сумо битка – кой герой първи ще загуби равновесие и ще падне или излезе отвън рамките на дохьото, а кое бебе първо ще се разплаче .

„ Плачещото сумо ” се организира от 1991 година насам с благопожелание за здраве и благоденствие на децата. Около 100 бебета участваха в мероприятието.

Хвърлиха 100 ревящи бебета в дохьото Снимка: Reuters

„ Мисля, че фестивалът е прелестен. Това е обичайно събитие и може да бъде добър спомен за децата. Ако традицията се съобщи на поколението на щерка ми, това ще бъде прекрасен спомен и за тях “, сподели 34-годишната майка Юми Мисушима, която също е довела бебето си на събитието.

Юми Мисушима Снимка: Reuters

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР