Полицията, разследваща торс, намерен захвърлен в природен резерват, отвори редица

...
Полицията, разследваща торс, намерен захвърлен в природен резерват, отвори редица
Коментари Харесай

Повече местопрестъпления се отварят в „пробив“, тъй като ченгетата търсят части от тялото в разследване за убийство на торс

Полицията, проверяваща торс, открит пренебрегнат в естествен резерват, отвори редица нови местопрестъпления след пробив в тази ситуация.

Случаен минувач направи ужасяващото изобретение на долната част на гърба, задните елементи и бедрото на мъж в транспарантна пластмаса Kersal Dale Wetlands в Салфорд на 4 април. Служителите считат, че жертвата е бял мъж на възраст над 40 години, който е мъртъв единствено за няколко дни.

В момента има четири подиуми на Уорсли Роуд в Уинтън, Голям Манчестър, контейнер Блеклийч и Линишо Колири Ууд в Салфорд и улица Мичъл в Бъри, съгласно полицията на Голям Манчестър. Детектив суперинтендант Луис Хюз от отдела за тежки закононарушения на GMP сподели: „ Докато затваряме мрежата по-нататък по това следствие и разкриваме повече разследващи данни, желая да уверя нашите общности, че вършим всичко по силите си, с цел да подсигуряваме, че получаваме всяка налична част от наличните доказателства.

„ Нашето следствие до момента беше широкообхватен и старателен развой, претърсващ 100...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР