Екипажът на танка Т-72Б3М от Западната група на Въоръжените сили

...
Екипажът на танка Т-72Б3М от Западната група на Въоръжените сили
Коментари Харесай

МО на Русия: Унищожени са опорни пунктове и маскиран картечен екипаж на ВСУ в посока Купянск

Екипажът на танка Т-72Б3М от Западната група на Въоръжените сили на Русия унищожи опорни пунктове и маскиран картечен екипаж на Въоръжените сили на Украйна в посока Купянск. Това споделиха за съветската осведомителна организация от съветското министерство на защитата.

" В посока Купянск, в зоната на специфична военна интервенция, разследващите елементи идентифицираха опорни точки и картечен екипаж на Въоръжените сили на Украйна, маскиран на рид. Вражеските елементи бяха открити благодарение на безпилотен летателен уред. За обезпечаване на битката работа на мотострелкови подразделения, екипажът на танк Т-72Б3М от Западната група войски неотложно се реалокира в предната линия на защитата на съперника и нанесе мощен огнев удар с пряк огън, работейки по заложените координати “, се споделя в известието..

Отбелязва се, че мрежата от огневи точки и оперативни укрития разрешава на съветските екипажи за броени минути да излязат от режим на подготвеност до началната огнева линия, да водят огневи дейности и неусетно от съперника и неговото разузнаване да изоставен аварийните региони.

Както сподели командирът на танков взвод с позивна „ Вълк-61 “, измежду задачите на танкистите са екипажи на картечници, екипажи на ПТРК, както и опорни пунктове на съперника.

" Работим най-вече с пряк огън. Изнасяме се на разстояние до 500-800 м и работим по опорните позиции, т.е. унищожаваме съперника съвсем един до различен ", сподели той, отбелязвайки високото равнище за отбрана на неговия T-72B3M от противников офанзиви с помощта на конфигурираната спомагателна отбрана. Той включва, наред с други неща, решетъчни антикумулативни екрани, както и система за електронна война, предопределена за битка с противников дронове.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР