Екипажът на Флат Аут“ Пламен Стайков и Рафи Кадир с

...
Екипажът на Флат Аут“ Пламен Стайков и Рафи Кадир с
Коментари Харесай

Пламен Стайков и Рафи Кадир с победа на рали „Твърдица“

Екипажът на „ Флат Аут “ Пламен Стайков и Рафи Кадир с Skoda Fabia R5 са спечелилите в 18-то издание на рали „ Твърдица “. Състезанието се организира през миналата събота и неделя в Твърдица.
Прочетете още
Екипажът от Кърджали съумя да победи Мартин Сурилов и Здравко Здравков с Citroen C5 Rally2 в оспорвана двудневна борба. Двукратните първенци на страната приключиха с преднина от 6.8сек., след 9 специфични стадия и изминати малко над 80 спортни километра. Стайков и Кадир приключиха надпреварата с 5 извоювани специфични стадия, а в 4 от стадиите най-бързи бяха Сурилов и Здравков. Трети в класирането останаха Денис Станчовски и Недялко Сивов С Peugeot 208 R2.

С тази победа Пламен Стайков влиза в историята на рали „ Твърдица “ като четирикратен победител, като изравнява върха на Мирослав Ангелов, който отпадна от конкуренцията още през първия ден.

„ Получи се едно много оспорвано и забавно съревнование. Доволни сме от представянето ни, борбата с Мартин и Здравко бе много забавна. Успяхме да реализираме задачата си и да победим в това съревнование “, бе късия коментар на Пламен Стайков след края на надпреварата в Твърдица.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР