Едва ли можеше да излъчим по-добър кандидат от проф. Анастас

...
Едва ли можеше да излъчим по-добър кандидат от проф. Анастас
Коментари Харесай

Тома Биков: Радев има влияние в 4 партии в парламента! Последните шест месеца сме подложени на тежки репресии и натиск

Едва ли можеше да излъчим по-добър претендент от проф. Анастас Герджиков. Политическата среда сега не предпоставя за подобен вид кандидатури. От ГЕРБ искахме да излъчим обръщение и да подадем ръка, както и да има отчетлива опция на Радев. Това съобщи националният представител от ГЕРБ Тома Биков.

" Движение за права и свободи си почиваха на президентските избори ", добави той във връзка гласуването на симпатизантите на партията и вота от Турция.

" Тези, които отстраниха ограничаването за изборните секции в чужбина, в този момент отиват да пазят вота в Турция ", разяснява Биков, визирайки визитата на Ивайло Мирчев в Истанбул.

" Радев има въздействие в четири от партиите в Народно събрание. ГЕРБ към този момент сме в съпротива, нямаме болшинство. Не се тормозим или опасяваме. Надявам се да се занимават и с значимите стопански проблеми, а освен с реваншистки акции ", добави той.

" Последните 6 месеца, освен сме в съпротива, само че и сме подложени на тежки репресии и напън ", разяснява Биков.

" Новото държавно управление ще има по-скоро геополитически цели – въпросът за Македония и Планът за възобновяване. Виждаме, че някои глобалисти ще правят отстъпка националния ни интерес ", приключи Тома Биков.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР