Едно от обвиненията на прокуратурата е, че е въздействал върху

...
Едно от обвиненията на прокуратурата е, че е въздействал върху
Коментари Харесай

Адвокатът на арестувания шеф на Трето районно: Под леглото му няма 500 кг марихуана


" Едно от обвиняванията на прокуратурата е, че е въздействал върху една дама - проверяваща полицайка. От сутринта чета това дело и се пробвам да хвана логиката на прокуратурата.

Не открих нито едно доказателство че господин Хаджиев има нещо общо с тези закононарушения. Ще дам единствено един образец -  по какъв начин ви звучи да се подготви да присвои 500 кг марихуана в наличието на шефа на ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив?

Тези 500 кг не са нито под леглото на господин Хаджиев, нито в неговата къща. Това дело е цялостен парадокс, нямало е никакъв опит за кражба ", изясни юристът през вчерашния ден, преди да влезе в правосъдната зала, където бе гледана мярката на арестуваните.

Късно нощес Пловдивският областен съд взе най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на полицейските чиновници Самуил Хаджиев - началник на 3 районно управление (на МВР), служител на реда Атанас Качаков и техните съучастници Даниел Димитров и Симеон Иванов, оповестиха от Съдебната палата.

Определението на магистратите пристигна след 8-часово съвещание, което беше засекретено. Четиримата мъже бяха арестувани в сряда след акция на " Вътрешна сигурност “.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР