Едно от най-значимите спортни събития в България, тенис турнирът Sofia

...
Едно от най-значимите спортни събития в България, тенис турнирът Sofia
Коментари Харесай

Sofia Open 2023 ексклузивно в каналите на Нова Броудкастинг Груп


Едно от най-значимите спортни събития в България, тенис шампионатът Sofia Open, още веднъж ще бъде излъчен извънредно в каналите на Нова Броудкастинг Груп. Престижната конкуренция от сериите ATP 250 ще посрещне елита на международния тенис за осми следващ път от 4-ти до 11-и ноември в София. Срещите от главната скица на надпреварата ще могат да бъдат проследени в спортния канал DIEMA SPORT 3, част от пакета DIEMA XTRA, както и онлайн в стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA.

„ Нова Броудкастинг Груп още веднъж ще даде опция на българските фенове да преживеят незабравими спортни страсти, предоставяйки на аудиторията качествена и атрактивна стратегия от Sofia Open. Щастливи сме да продължим дългогодишната традиция за телевизионно лъчение на най-големия тенис шампионат в България и да затвърдим това сполучливо партньорство “, разяснява основният изпълнителен шеф на Нова Броудкастинг Груп Стефана Здравкова.

„ Щастливи сме, че още веднъж ще бъдем сътрудници с Нова Броудкастинг Груп. Това ще разреши на българските фенове на тениса, които не могат да бъдат в залата да гледат осъществяванията на световноизвестните звезди, които ще вземат участие на Sofia Open 2023. Убедени сме, че феновете ще се насладят на първокласен тенис и атрактивни осъществявания “, съобщи Орлин Станойчев, турнирен шеф на конкуренцията.

Двубоите от шампионата Sofia Open 2023 ще се проведат в „ Арена София “ и в зала „ София “, откакто Българската федерация по тенис завоюва правото да провежда конкуренцията, която трябваше да се състои в Тел Авив, само че бе анулирана поради военните дейности в Израел. В надпреварата ще вземат присъединяване петима от седемте най-хубави тенисисти на Съединени американски щати сега, част от които са в Топ 15 на международната класация. Водач на схемата ще бъде Тейлър Фриц (№10), а с изключение на него поръчки са подали Франсис Тиафо (№14), Бен Шелтън (№16), Себастиан Корда (№24) и Макензи Макдоналд (№42). Квалификациите за главната скица, в които по традиция вземат участие обещаващи и одобрени български състезатели, ще се проведат от 4-ти до 6-и ноември в зала „ София “ и ще бъдат излъчени онлайн по NOVA SPORT. 

В българската столица ще дойдат общо 16 тенисисти от Топ 50, в това число един от някогашните първенци на Sofia Open – първият притежател на купата Роберто Баутиста Агут, вдигнал купата през 2016 година Сред звездите на шампионата през 2023 година ще са още Лоренцо Музети, Адриан Манарино, Алехандро Давидович Фокина, Ян-Ленард Щруф, Себастиан Баес.

Не пропускайте Sofia Open 2023 онлайн в каналите на Нова Броудкастинг Груп, както и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA.

 

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР