Едни от най-впечатляващите смартфони и смарт аксесоари на Huawei могат

...
Едни от най-впечатляващите смартфони и смарт аксесоари на Huawei могат
Коментари Харесай

До 100 лева отстъпки на избрани устройства Huawei в мрежата на Vivacom до края на ноември

Едни от най-впечатляващите смарт телефони и смарт аксесоари на Huawei могат да бъдат закупени с атрактивни отстъпки до 100 лв. до 30 ноември в онлайн магазина на Vivacom. Сред тях попадат премуим безжичните слушалки Huawei Freebuds Pro 2 и два страхотни смарт часовника – Huawei Watch GT3 Pro с керамичен корпус и Huawei Watch GT4 с черна каишка. Всички понижени устройства се оферират в брой или на лизинг дружно с Unlimited проект от Vivacom.

Huawei Watch GT3 Pro е стилно смарт устройство с керамичен корпус, рамка от неръждаема стомана и циферблат от сапфирен кристал, което може да добави всяка дамска визия. Освен класния външен тип, смарт часовникът има всички нужни функционалности за интензивно трениращите. Huawei Watch GT3 Pro идва с 1,32-инчов AMOLED пъстър екран, който поддържа жестове за плъзгане и допиране, 5 ATM рейтинг за водоустойчивост и над 100 режима за подготовка. Моделът може да мери пулс, сатурацията на кръвта с О2, равнището на стрес, качеството на съня и температурата на кожата с помощта на технологията TruScreen 5.0+. Huawei Watch GT3 Pro има алтернатива за отговаряне на повиквания, слушане на музика в придвижване, активиране на камерата на телефона и безпроблемно свързване с устройства с iOS и Android.

Част от промоционалната акция на Vivacom е мъжкото предложение Huawei Watch GT4 във вид 46 мм, който впечатлява с неповторимия си октагонален дизайн и черна издръжлива гумена каишка от флуор. Смарт часовникът разполага с 1,43-инчов AMOLED екран с резолюция 466х466 пиксела, осигуряваща детайлна картина, и избор от над 25000 изящни циферблата за персонализиране на екрана. Watch GT4 дава отговор изцяло на стандартите на Huawei за мултифункционален уред и на процедура се трансформира във фитнес треньор на китката. Приложението Stay Fit оказва помощ за следенето на приема на калории, а усъвършенстваните технологии дават цялостен мониторинг на значимите витални индикатори по време на подготовка. Батерията на Huawei Watch GT4 46 мм устоя зашеметяващите 14 дни при цялостно зареждане, а за по-лесно прилагане моделът е съчетаем с iOS и Android устройства.

За да бъде приключен комплектът от промоционални смарт устройства, Vivacom предлага отстъпка и на безжичните слушалки от премиум клас – Huawei Freebuds Pro 2. Те подсигуряват чудесно потребителско преживяване с High Resolution двойна звукова система с обилни високи честоти, възходящ бас и обсег от 14 Hz до 48 kHz. Huawei Freebuds Pro 2 имат угнетяване на шума от 4 микрофона, които отстраняват всевъзможен тип разпръскване, от шумни коли до ветровити условия. Слушалките поддържат до 30 часа слушане с кейса за зареждане, като могат да се зареждат от телефон или таблет. Huawei Freebuds Pro 2  могат да се свържат към две устройства по едно и също време с превключване в действително време, без значение дали са с Android или iOS.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР