Едни от най-големите модни марки вече няма да използват манекенки,

...
Едни от най-големите модни марки вече няма да използват манекенки,
Коментари Харесай

Гучи и Диор спират със слабите манекенки

Едни от най-големите фешън марки към този момент няма да употребяват манекенки, които са прекомерно слаби или нямат навършени 16 години.

Това решение взеха френските корпорации „ Kering” и „ LVMH”. Тяхно владеене са известните марки „ Гучи”, „ Сен Лоран”, „ Диор” и „ Луи Вюитон”.

Гледане на гърди, оргазми и брак за по-дълъг живот на мъжете

21-годишна е "Модна икона на десетилетието ". Хората не утвърждават

Модните империи одобриха харта с новите правила в навечерието на Седмицата на модата в Ню Йорк – едно от най-важните събития в браншовия календар.

Правилата в хартата още гласят, че марките ще защищават моделите и няма да постановат мостри, които подготвят публиката от подражатели към хранителни разтройства от вида на анорексията.

Новият устав ще не разрешава наемането на модели, които носят облекла под размер 34 за дами и под 44 за мъже. Момичета под 16 години няма да бъдат наемани в ревюта и фотосесии за възрастни.

Хартата подхожда на закон, признат във Франция още преди 2 години, който лимитира наемането на прекомерно слаби девойки в стилната промишленост. Той планува шест месеца затвор за нарушителите, както и санкции, достигащи до 75 хиляди евро.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР