Едни хора искат да употребят Крум Зарков в битка за

...
Едни хора искат да употребят Крум Зарков в битка за
Коментари Харесай

Божанков: Хората от хорото на Радев, наречени вътрешна опозиция, искаха и получиха оставката на Нинова

Едни хора желаят да употребят Крум Зарков в борба за лидерския пост в Българска социалистическа партия
„ Ако Българска социалистическа партия излезе отвън договарянията за сформиране на държавно управление, това значи да няма постоянен кабинет и да влезем в тежка обществена и политическа рецесия. Подобно държание е безконтролно. Но бранители на такова държание са една група опозиционери в Българска социалистическа партия – някой ги назовават вътрешна съпротива. Аз ги назовавам хората от хорото. Става дума за лица, които след президентския избор се хванаха на хоро в чест на успеха на Румен Радев “. Това разгласи по Нова ТВ Явор Божанков, определен за народен представител в новия парламент от гражданската квота на Българска социалистическа партия.

Той съобщи, че тези хора са желали оставката на Нинова и са я получили, само че това не е оказало задоволително, тъй като са поискали промяна на преговорния екип. Според Божанков огромна част от тази съпротива предходната година не са взели участие на митингите, а след влизането на прокуратурата в президентството не са поискали оставката на Гешев.

„ Единственият митинг, в който взе участие тази група е против управлението на Българска социалистическа партия и искане за оставка на Нинова “.

Божанков изясни, че тези хора са подготвени да саботират договарянията и да тласнат страната към нови избори, тъй като „ не са те, а някой различен “.

„ Вътрешните кавги в партията няма да окажат въздействие върху съставянето на държавно управление “, безапелационен беше той.

„ Хората от хорото са подготвени да саботират личната си партия и да вкарат страната в нови избори и безпорядък “, добави Божанков.

Той разяснява и поръчката на Крум Зарков да се кандидатира за нов водач на Българска социалистическа партия.

„ Крум ми е другар, едни хора желаят да го употребят като го хвърлят в борба против Нинова “, посочи Божанков.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР