Една от трите жени, които обвиниха играча на Манчестър Юнайтед

...
Една от трите жени, които обвиниха играча на Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Една от трите жени, които обвиниха Антони в насилие, оттегли своите показания

Една от трите дами, които упрекнаха играча на Манчестър Юнайтед - Антони в принуждение е отдръпнала своите показания, оповестява пресата на Острова. 23-годишният бразилски национал бе упрекнат в нахлуване против някогашната си другарка Габриела Кавалин четири пъти, като този проблем се проверява от полицията в Сао Пауло и Манчестър. Крилото изрично отхвърли всички обвинявания, само че все пак бе отхвърлен от отбора, въпреки че той не е бил задържан и към него не са били повдигнати публични обвинявания.

33-годишната Ингрид Лана е втората жена, която упрекна публично Антони в нападателно държание през октомври 2022-а година. Досега в пресата се твърдеше, че има и трета жена, която е подала недоволство към играча, само че вестник " Телеграф " осведоми, че то е било оттеглено от самата нея. Става въпрос за студентката по право Райса де Фрейтас, която на собствен ред твърдеше, че е била атакувана в кола от Антони и Малу Онана, която е някогашна брачна половинка на различен бразилски футболист - Дуду след напускането на нощен клуб в Сао Пауло. Английското издание е стигнало до информация, че този отчет е бил преустановен по избор на ищцата.

Английските медии оповестяват още, че от Манчестър Юнайтед не са били наясно с обвиняванията към Антони и неговите правни проблеми, въпреки част от свидетелствата против него да са още от времето, когато той беше футболист на Аякс. От " Олд Трафорд " да настояват, че са направили всички надлежни инспекции преди завършването на договорката. В момента той е отхвърлен от първия тим за неустановен интервал от време до момента в който приключат проблемите му с правораздаването.
 Манчестър Юнайтед върна Антони в състава си
Манчестър Юнайтед върна Антони в състава си

Добри вести за бразилеца
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР