Една от особеностите, с които ще бъде запомнено 47-то Народно

...
Една от особеностите, с които ще бъде запомнено 47-то Народно
Коментари Харесай

Депутат от ПП се появи в ефир и започна да си показва вратовръзките

Една от особеностите, с които ще бъде запомнено 47-то Народно заседание, са новите лица, които даде на политиката. Едно от тях е Искрен Митев от " Продължаваме промяната “ (ПП). Той притегли вниманието с ексцентричните вратовръзки, с които се появява в Народното събрание. Сложи си такава на охлюви, тъй като бе наименуван " охлюв “ от различен народен представител.

Появи се в Народното събрание и с вратовръзка на динозаври, обяснявайки от парламентарната естрада: " Какво е общото сред мафията в залата и динозаврите? Динозаврите са страшни, само че казахме доста пъти, че не ни е боязън. Динозаврите са изчезнали, както и доста хора в Народното събрание ще изчезнат от историята на България и ще бъдат просто една апликация на вратовръзката на един депутат от смяната. “

В Народното събрание се стигна и до напрежение сред него и водача на " Възраждане “ Костадин Костадинов. Тогава Митев дръпна вратовръзката му.

" Ние имаме право да носим тъмносиви, тъмносини и черни костюми в Народното събрание. Единственият претекст, с който можем да бъдем разнообразни, е вратовръзката “, сподели Искрен Митев в " Тази неделя “ по бТВ.

Посланието на вратовръзката на охлюви

" Когато се случи това с Костадин Костадинов и сподели, че съм дръвник и охлюв, взех решение, че човек би трябвало да е сериозен към себе си и по тази причина си сложих на идващия ден вратовръзката на охлюви “, изясни депутатът от Политическа партия.

По думите му хората от " Възраждане “ са неговото най-голямо отчаяние в Народното събрание.

" За ГЕРБ и Движение за права и свободи нямах огромни упования, тъй като имах визия за тях. Не беше по този начин за " Възраждане “. Мислех, че те ще бъдат хора, които ще работят за положителното на жителите, а не виждам това “, показа депутатът от Политическа партия.

Посланието на вратовръзката на динозаври

" От дребен съм се възхищавал на динозаврите. Те са едни огромни и страшни същества. Беше доста занимателно по какъв начин си говорихме с народни представители, които са от 20 години в Народното събрание, че са едни динозаври там. Реших да употребявам тази вратовръзка като обръщение към статуквото. Хората от статуквото ще изчезнат като динозаврите и ще дойдем ние, младите, смелите, хората от митингите, които ще ги изместим “, сподели Митев.

Посланието на вратовръзката на математически формули

Искрен Митев носеше вратовръзка с математически формули, когато бе гласувана оставката на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев.

" Идеята беше, че на опозицията не им излезе сметката като го смъкнаха. Те направиха едно безсмислено зло. Те унищожиха обединението, само че и страната и личните си партии “, сподели той.

Посланието на вратовръзката на шарани

" Когато видяхме, че ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане “ стачкуват дружно, упрекват ни, че купуваме народни представители, а видяхме в действителност кой е платен. Шараните беше за да кажа, че хората не са шарани и ще видят всичко “, описа още Искрен Митев.

Той сподели и вратовръзка, която към момента не е слагал. Тя е обвързвана с приемането на еврото.

" Мисля, че България има своя европейски път. Ще я сложа, когато българското общество е готово да одобри еврото. Не мисля, че непременно и в този момент това би трябвало да остане. Обществото и стопанската система би трябвало да узрее за изгодите от еврото и тогава ще си я сложа “, изясни Митев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР