Една от най-успешните компании у нас за внос и дистрибуция

...
Една от най-успешните компании у нас за внос и дистрибуция
Коментари Харесай

Delion е новото име на един от най-големите вносители на първокласни напитки и вина у нас

Една от най-успешните компании у нас за импорт и дистрибуция на висококачествени питиета - Трансимпорт, част от ВМ Финанс Груп - прави цялостен ребранд и към този момент ще оперирапод името Delion , оповестиха от компанията  

Към момента тя е измежду водачите на пазара с портфолио от над 50 марки, измежду които световноизвестни марки питиета, винo, бира, захарни произведения, пури и пурети. За 22 години компанията реализира забележителни триумфи и съумява да наложи марките си на лидерски позиции.

“Ребрандирането на една компания е сигурен знак, че тя е жива, че се развива и се стреми да бъде в крайник с времето. В бизнес историята на международни марки смяната е била нужда и в множеството случаи е била нужната стъпка по пътя към израстването. След обстойни изследвания, ние от Трансимпорт стигнахме до извода, че марката на нашата компания би трябвало да отразява главната промяна, която бизнесът ни претърпя в последните години. Ние надраснахме името си и е време да преименуваме компанията ”, споделя Цветан Бешевишки, шеф на Delion.

Delion стартира нова епоха с ново лице и ново име, които показват провокациите на днешния ден и стремежите за бъдещето. Новото име отразява транспарантната, отворена просвета, и безкрайните благоприятни условия, които стоят пред компанията.

Името Delion е подбрано по този начин, че от една страна ненатрапчивото „ lion ” да приказва за лидерската позиция на компанията във FMCG бранша. В същото време дава чувство за задоволство от постигнатите високи резултати – латинския корен на думата е deliciae и значи тъкмо това: удовлетворение.

Портфолиото на Delion включва марки като Grant’s, Tullamore D.E.W., Glenfiddich, Beluga, Belenkaya, Monkey Shoulder, Tikvesh, Hendrick’s, Krusovice, Birra Moretti, Davidoff cigars и още доста. Delion е дълготраен сътрудник на William Grant and Sons, Beluga Group, Heineken, Arnold Andre.

Още няколко факта*, които са и мотив за горделивост за Delion:
 Grant’s уиски осъществя 4 пъти повече продажби по отношение на интервала от преди 10 година, с което се изкачи до No.3 скоч уиски в България;Grant’s получи премията Любима марка на българските консуматори за 2019 година в категория високоалкохолни напитки; Tullamore D.E.W. пък беше Любима марка за 2018 г.; Glenfiddich е неоспорим водач в категория сингъл малц уиски с подсилен размер за интервал от 5 г.;Водка Beluga e безапелационен No. 1 в супер премиум сегмента; Джин Hendrick’s осъществя двуцифрени растежи за десета поредна година и води развиването на супер премиум джин сегмента в България; Лидерска позиция в дистрибуцията и развиването на международни марки пури, пурети и тютюни за пушене.
*По данни на International Wine and Spirits Report за 2018 и резултати от потребителското изследване „ Любимите марки “ за 2019 и 2018
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР