Една от най-популярните порномоделки от платформата за възрастни OnlyFans е

...
Една от най-популярните порномоделки от платформата за възрастни OnlyFans е
Коментари Харесай

Популярна порномоделка: Момичета, не правете това вкъщи /снимки/

Една от най-популярните порномоделки от платформата за възрастни OnlyFans е споделила минусите на специалността си, написа Business Insider.
Amourant, чието същинско име е Кейтлин Сирагуса, поучава елементарните девойки да се откажат от основаването на порно наличие. Това се случва след публикуването на видео от YouTube блогъра Optimus, в което той се възхищава от това какъв брой доста пари прави Amourant от „ тъжни мъже “.
В отговор момичето споделя, че Optimus „ даже не може да си показа всички подводни камъни “ на този тип работа. Според Amourant единствено тези, които към този момент имат клиенти и почитатели в обществените мрежи или други платформи, си заслужава да имат активност в OnlyFans.
Освен това опитът да се опита кариера като порномодел може да докара до загуба на главната работа и утежняване на връзките с роднините, които евентуално ще реагират отрицателно на подобен избор.
Amouranth е измежду най-популярните модели на OnlyFans. От 2020 година тя е спечелила общо 57 милиона $. Тя стартира с геймърски стриймове, само че скоро стартира да основава порно наличие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР