Една от най-горещите теми в света на тениса е свързана

...
Една от най-горещите теми в света на тениса е свързана
Коментари Харесай

Джорджи проговори за фалшивия сертификат: Аз съм просто потърпевша; нямам вина

Една от най-горещите тематики в света на тениса е обвързвана с следствието на италианската полиция против Камила Джорджи, от което беше открита, че тенисистката е употребила подправен документ, с цел да пътува по шампионатите, до момента в който беше пика на COVID-19 пандемията, а същият образец е бил последван от цялото ѝ семейство.

Това стана ясно, откакто лекарката Даниела Грилоне беше арестувана и направи цялостни признания по въпроса. Грилоне и нейният сърдужник Ерих Волгер до неотдавна бяха съдържатели на добре позната частна клиника в град Виченца, в която е било всеобща процедура да се издават фективни имунизационни документи и редица известни лица са се възползвали от услугата.

Това докара до слуховете, че Джорджи ще бъде депортирана от Австралия, единствено че до сходна глоба за нея не се стигна и през днешния ден международната номер 69 реализира разгромна победа с 6:1 6:0 над Анастасия Павлюченкова, с цел да се класира за втория кръг в Мелбърн, а на последвалата си конференция показа за пръв своята позиция по нашумелия скандал с нейното име:

" Била съм единствено за една от имунизациите си при въпросната лекарка, до момента в който другите бяха сложени от други медицински лица. Не съм отговорна за противозаконната активност на Грилоне и не съм била осведомена с нея. Тя е тази, която има проблеми със закона в Италия, до момента в който аз съм просто пострадала и изрично отхвърлям да съм фалшифицирала преднамерено документа си. Има още над 300 идентични случая с моя, тъй че не прехвърляйте всичко върху мен. Направих всичко, което австралийските управляващите пожелаха и не виждам какво общо имам с цялата обстановка, с цел да се усещам отговорна " - безапелационна е някогашната четвъртфиналистка на Уимбълдън.

Източник: ABC

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР