Една от най-големите танкерни компании в света предупреди клиентите, че

...
Една от най-големите танкерни компании в света предупреди клиентите, че
Коментари Харесай

Водеща танкерна компания предупреждава, че може да се отклони от търговския маршрут в Червено море

Една от най-големите танкерни компании в света предизвести клиентите, че нейният флот би трябвало да има опция да заобикаля Червено море и вместо това да плава към Африка, с цел да избегне поредност от скорошни офанзиви на йеменски бунтовници против търговски кораби.

Решението на Maersk Tankers има капацитет да забави доставката на основни артикули като нефт и съставлява спомагателна опасност за световните вериги за доставки по време на празниците сезон, в случай че бъде прибавен и последван от други компании.

Подкрепяните от Иран хуси, които управляват част от страната, в това число столицата Сана, ускориха офанзивите против танкери в стратегически значимия Баб- пролив ел-Мандеб, въвличайки притежателите на танкери в спора в Близкия изток, откакто офанзивата на Хамас против Израел на 7 октомври провокира война, която умъртви хиляди в Газа.

Maersk Tankers, която ръководи една от международните най-големите танкерни флоти, сподели в записка до клиентите, че „ бързо ескалиращата “ обстановка със сигу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР