Една от лекарките, пристигнали на мястото на катастрофата със загинало

...
Една от лекарките, пристигнали на мястото на катастрофата със загинало
Коментари Харесай

Лекарката от Враца била с 1,2 промила алкохол?

Една от лекарките, пристигнали на мястото на злополуката със починало дете във Врачанско във вторник, е била използвала алкохол. Това посочил тест с дрегер, изработен на медика доктор Димова след сигнал от околните на жертвата. По към момента неофициална информация в издишания въздух имало над 1.2 промила алкохол.

" На доктор Димова е направена проба с дрегер, която е положителна. Тя е отказала да даде кръвна проба. Потресена съм от тази новина. Да, в действителност тя е доста добър доктор, само че от тази вест следва инспекция и използване на цялата суровост на закона ", разяснява пред Нова телевизия шефът на Спешния център доктор Галина Лещарска.

При злополуката почина 3-годишно дете, а майка му - жена на 21 години, бе настанена в болница в тежко положение, с заплаха за живота. Пострадал е и 23-годишен мъж, пътувал на предната седалка. Зад кормилото на колата седял бащата на момченцето - 20-годишният К.Й., който е без съществени контузии. Той е тестван за приложимост на алкохол и опиати и резултатите са негативни.

Безжизненото тяло на детето останало към два часа в колата за спешна помощ, с която било откарано от мястото на злополуката. Медиците настояват, че са работили по протокол, в който е разказано по какъв начин би трябвало да се работи при настъпване на гибел в кола на Спешна помощ.

Изясняването на случилото се пред незабавния център във Враца докара и до различен случай. В положение на афект, бащата на умрялото дете счупи стъклото на центъра.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР