Една от легендите на Етър Калоян Чакъров се завърна в

...
Една от легендите на Етър Калоян Чакъров се завърна в
Коментари Харесай

Калоян Чакъров отново ще работи в Етър

Една от легендите на Етър Калоян Чакъров се завърна в родния си клуб и поема поста треньор на вратарите, който до момента заемаше Христо Иванов. Чакъров, който е единственият футболист, ставал първенец на България и с юношите, и с мъжете на Етър, бе в треньорския щаб на " виолетовите " дълги години до лятото на 2021 година След това работи като треньор на вратарите в школата на Ботев (Пловдив), а от през днешния ден влиза в треньорския щаб на Емануел Луканов.

" Завръщам се вкъщи. Когато те предложения родният клуб - не се отхвърля! Благодаря на управлението на Ботев (Пловдив), имах достойнството и удоволствието да работя в най-добре проведения клуб в страхотна атмосфера с невероятни експерти. Благодаря им и за разбирането, което демонстрираха.

Решението да се завърна в Етър е провокирано и от персонални претекстове от фамилно естество. Има житейски обстановки, които са приоритет. Вече съм част от треньорския щаб и всички сме в услуга на клуба. В момента Етър разполага с двама доста положителни млади вратари, познавам чудесно качествата им. Никога не е късно да се обзаведем и с някой по-опитен, селекцията е отворена.

С Емо Луканов се познаваме от дълго време, израснали сме дружно, още нашите родители са играли дружно. Имаме обща история в чужбина, сходни разбирания за футбола. Ще направя всичко допустимо, с цел да се реализираме общата цел! ", разяснява Калоян Чакъров.
 Христо Иванов постави завършек на кариерата си
Христо Иванов постави завършек на кариерата си

Поема по нов път
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР